Allerlaatste seizoen ‘Orange Is The New Black’ staat nu op Netflix

Goed en slecht nieuws voor fans van Orange Is The New Black, want het zevende en laatste seizoen van de reeks staat sinds vandaag op Netflix. We kunnen dus eindelijk kijken hoe het verder gaat met onze favoriete gevangenen. Maar na de dertien afleveringen van het zevende seizoen zit het er helemaal op.

Vanaf vandaag kunnen we op Netflix kijken naar het laatste seizoen van Orange Is The New Black. De Netflix Original groeide uit tot een van de populairste reeksen van de streamingdienst en zette Netflix echt op de kaart. Maar aan alle mooie liedjes komt een einde, dus ook aan dat van Orange Is The New Black.

OITNB seizoen 7

In de trailer voor het laatste seizoen van Orange Is The New Black zien we dat Piper vrij is en haar plaats in de samenleving terug probeert te vinden. We zien haar samen met Sophia, die haar alvast van een nieuwe look voorziet. Maar Pipers vriendin Alex zit nog steeds in de gevangenis.

Uit de trailer wordt vooral duidelijk dat we terug de originele cast gaan volgen in en buiten de gevangenis van Litchfield. Maar na deze dertien afleveringen zit de reeks er dus op.

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...