‘Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now’ krijgt officiële trailer

Lewis Capaldi is de volgende artiest die zijn eigen documentaire krijgt op Netflix. De Schot veroverde de afgelopen jaren de wereld met zijn muziek en zijn hilarische persoonlijkheid. Enkele maanden geleden tekende de zanger een deal met Netflix en daarvan krijgen we volgende maand het resultaat te zien.

Taylor SwiftBLACKPINKJennifer LopezBeyoncéLady Gaga en onze eigen Angèle kregen al een eigen documentaire op Netflix. En nu is het tijd voor de volgende artiest. De Schotse zanger Lewis Capaldi, die vooral bekend is van zijn monsterhits Someone You Loved en Before You Go zal ons in Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now een inkijk geven in z’n leven. 

Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now

We kennen Lewis Capaldi natuurlijk als een vrolijke grappenmaker, maar in de documentaire krijgen we ook een heel andere kant van de zanger te zien. Zo geeft hij ons een persoonlijke en emotionele inkijk in z’n mentale gezondheid. Vorig jaar deelde Lewis Capaldi zo al dat hij lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette. Daardoor krijgt hij te maken met tics, die soms ook de kop opsteken tijdens optredens. Maar dat is niet het enige waarmee de zanger te kampen kreeg.

In de trailer vertelt Lewis Capaldi ook over zijn onzekerheden, die hoger zijn dan ooit nu zijn fans zoveel van hem verwachten. Ook haalt de zanger zijn angststoornis aan, iets waar hij aan probeert te werken. “Het voelt als een race tegen de klok om mijn mentale gezondheid op orde te brengen”, horen we hem zeggen. “Andere mensen rekenen op mij om beter te worden en ik weet dat ik het kan.”

De documentaire Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now verschijnt op woensdag 5 april 2023 op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer voor Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...