Netflix deelt eerste uitgebreide trailer van vierdelige docureeks over Robbie Williams

Robbie Williams, de aankomende documentaire van de gelijknamige zanger, heeft een eerste trailer gekregen van Netflix. Daarin zien we hoe het popicoon terugkijkt op zijn turbulente leven en carrière.

De carrière van Robbie Williams begon in 1990 toen hij op zijn 16de als jongste lid van de groep Take That doorbrak in binnen- en buitenland. Na enkele jaren kreeg hij ruzie met de andere leden van de groep door zijn zware drugs- en alcoholgebruik en creatieve meningsverschillen.

Take That ging dan ook uit elkaar en in 1997 bracht Robbie Williams met ‘Life thru a Lens’ zijn eerste soloalbum uit. Alleen zou hij zelfs nog succesvoller worden dan met zijn groep. In die lange muzikale carrière waren er naast hoge pieken ook veel dalen.

Robbie Williams

Om de 25ste verjaardag van zijn solocarrière te vieren, komt Netflix op woensdag 8 november met een documentaire die toepasselijk de naam Robbie Williams kreeg. Het gaat om een vierdelige docureeks. Voor de productie ervan werd honderden uren nooit vertoond beeldmateriaal verzameld van heel de carrière van een van de meest succesvolle Britse muzikanten ooit. De eerste trailer van de docureeks toont alvast een heel openhartige Robbie Williams die heel eerlijk terugkijkt op zijn leven.

Robbie Williams is gemaakt door Ridley Scott Associates en producer Asif Kapadia (AMY). De regie is in handen van Joe Pearlman, die eerder voor Netflix ook al de documentaire Lewis Capaldi: How I’m Feeling Now maakte.

Bekijk hier de trailer van Robbie Williams:

Robbie Williams is vanaf woensdag 8 november te zien op Netflix. Zoek je in tussentijd iets anders om te bekijken? Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...