Taylor Swift past ‘The Eras Tour’ aan na nieuw album

Goed nieuws voor de fans van Taylor Swift die deze zomer naar ‘The Eras Tour’ gaan. De zangeres heeft namelijk aangekondigd dat het Europese luik er anders zal uitzien dan haar vorige concerten. In de komende concerten zal ze namelijk ook enkele van haar nieuwe songs brengen. Daarvoor zullen er misschien wel andere songs plaats moeten ruimen.

Twee weken geleden kwam zangeres Taylor Swift met haar nieuw album ‘The Tortured Poets Department’. Daarmee verraste ze haar fans met maar liefst 32 (!) nieuwe songs. Kort daarna vroegen fans zich dan ook af of ze die songs ook al zullen horen tijdens haar komende concerten in Europa.

Daar heeft Swift nu zelf een antwoord op gegeven. Het nieuwe album zal wel degelijk deel uitmaken van haar komende ‘The Eras Tour’-concerten.

‘The Tortured Poets Department’

Op vrijdag 19 april verscheen ‘The Tortured Poets Department’ waarbij  Taylor Swift maar liefst 31 (!) nieuwe nummers loste. In de eerste 24 uur werd het album 300 miljoen keer beluisterd en de voorbije dagen liep dat aantal op tot 1 miljard. Het is de eerste keer ooit dat een nieuw album op Spotify in nog geen week tijd zoveel keer werd beluisterd.

Volgende maand begint Swift aan het Europese luik van haar ‘The Eras Tour’ in Parijs. Dat ze daarbij het beste uit al haar albums brengt, is al bekend. Maar nu daar nog een album is bijgekomen, zijn de plaatsen in het concert wel beperkter. Toch zal haar nieuw album ook een rol krijgen.

Nieuwe songs

Dat nieuws maakte Taylor Swift zelf bekend met een korte video op sociale media. Daarin is te zien dat de zangeres repeteert voor haar komende shows. In de video oefent Swift een nieuwe choreo, waardoor fans dus geloven dat ‘The Tortured Poets Department’ ook een rol zal krijgen.

Over welke songs het precies gaat en of andere liedjes daarvoor zullen moeten verdwijnen, valt af te wachten. De show duurt nu al langer dan drie uur.

Meer
Lees meer...