Taylor Swift zit nu ook op TikTok en krijgt meteen miljoenen views

TikTok heeft er een zeer bekende gebruiker bij. Taylor Swift heeft namelijk zojuist een account aangemaakt het sociale medium. De 31-jarige zangeres deed dat ter promotie van de remake van haar vierde studioalbum ‘Red’, dat in november uitkomt en nu al in voorverkoop gaat.

Het verhaal rond de eerste zes albums van Taylor Swift is ondertussen gekend. Sinds Scooter Braun de masters van die albums overnam, heeft de zangeres geen macht meer over haar oude werk. Na een lange juridische strijd, bleek de enige manier voor Taylor Swift om weer zeggenschap te hebben over haar eigen muziek de nummers opnieuw op te nemen.

Dat is een werk van lange adem waar de zangeres al enige tijd druk mee bezig is. Het eerste resultaat van dat werk kregen we op 9 april 2021 toen ‘Fearless (Taylor’s Version)‘, de remake van haar tweede studioalbum, uitkwam. In juni maakte Taylor Swift dan bekend dat ‘Red’, haar vierde studioalbum, het volgende is dat ze zal herwerken.

‘Red (Taylor’s Version)’

Toen liet ze al weten dat ‘Red (Taylor’s Version)‘ op 19 november zal gereleaset worden. Die datum bevestigde de zangeres nu in een speciaal clipje dat ze postte op TikTok. Het is meteen de eerste post van Taylor Swift op haar zopas aangemaakte TikTokaccount.

In die video zien we hoe de zangeres meezingt met het nummert Screwface Capital van de Britse rapper Dave waarin haar naam vermeld wordt. Iedere regel die Taylor Swift zingt, toont een andere video van een van haar meeste recente releases. Op het einde valt “‘Red: Taylor Version’, November 19, 2021” te lezen.

Kattenaccount

Op enkele uren tijd had de video al meer dan 2,5 miljoen views en wist het account van Taylor Swift al meer dan 600.000 volgers te verzamelen. Of ze van plan is om ook in de toekomst veel te posten, is nog niet duidelijk. Haar bio lijkt duidelijk te maken te van niet. “Dit is eigenlijk gewoon een kattenaccount”, valt daar te lezen.

Bekijk hier de eerste video van Taylor Swift op TikTok

@taylorswift

Lots going on at the moment: Red (my version) vinyl is up for presale on my site and oh I’m on tiktok now let the games begin ? ##SwiftTok

♬ original sound – Taylor Swift
Meer
Lees meer...