‘Ted’ wordt na succesvolle films ook televisiereeks

Na de twee populaire films, Ted en Ted 2, krijgt de vuilgebekte teddybeer Ted ook een eigen televisiereeks. Het Amerikaanse Peacock heeft bevestigd dat er een live-action comedy komt gebaseerd op de originele film uit 2012.

Fans van de films Ted en Ted 2 hebben opnieuw iets om naar uit te kijken. De teddybeer komt namelijk terug en deze keer zal dat in een serie zijn. De reeks wordt gemaakt door de Amerikaanse streamingdienst Peacock. Het is nog niet duidelijk of de reeks bij ons te zien zal zijn.

Ted

De serie zal een prequel worden van de film uit 2012. We zullen dus meer te weten komen over de jongere jaren van de vuilgebekte teddybeer Ted. In de film leerden we Ted kennen als de teddybeer van John Bennett (Mark Wahlberg). Ted blijft bij John wonen, ook wanneer John een vriendin heeft. En het is dan dat de teddybeer voor problemen begint te zorgen, want Lori (Mila Kunis) is geen al te grote fan van de opmerkingen van Ted.

Op dit moment spreekt de productie van de reeks met Seth MacFarlane om opnieuw de stem van Ted te verzorgen. De reeks zal namelijk ook gemaakt worden door het productiehuis van MacFarlane, Fuzzy Door. Er zijn voorlopig wel nog geen plannen om Mark Wahlberg en Mila Kunis, de hoofdrolspelers uit de films, te laten verschijnen in de reeks.

Bekijk hier de trailer van Ted (2021):

Meer
Lees meer...