Left Right
scrollTop top

‘Temptation island’: Andere kandidaten reageren op verrassende relatiebreuk Koen en Deborah


Temptation Island Deborah en Koen
© Deborah en Koen – Bron: Play5

Het afgelopen seizoen van Temptation Island: Love or Leave ging over van de ene verrassing in de andere. De grootste surprise bleef echter behouden tot het einde. Toen bleek namelijk ineens dat Deborah en Koen, die al na enkele dagen het programma moesten verlaten, recent toch een punt achter hun relatie hebben gezet.

Het vernieuwde concept Temptation Island: Love or Leave kende dit jaar nog een nieuwe twist. Zo konden de singles koppels die zich niet voldoende open stelden om de verleiding aan te gaan nomineren en uiteindelijk wegstemmen. Dat gebeurde al in de tweede aflevering toen Koen en Deborah het programma moesten verlaten. In hun plaats kwamen uiteindelijk Efrain en Aylin.

Kort nadat hun vertrek uit Temptation Island te zien was op televisie lieten Deborah en Koen weten nog steeds gelukkig samen te zijn. En ook tijdens de terugblik in de slotaflevering was alles aanvankelijk rozengeur en maneschijn toen ze matching tattoos lieten zetten. Maar uiteindelijk kwam dan toch de mededeling dat ook zij ondertussen uit elkaar zijn. Koen bleek namelijk vreemd te zijn gegaan.

Kampvuur

In Temptation Love Therapy van RTL reageren de andere deelnemers van Temptation Island verrast op dat nieuws. “Wij hebben hen na de opnames nog veel samen gezien” zegt Delphine erover.

“Ja, we hebben nog samen afgesproken. Dat was echt een verrassing, ik had het nooit gedacht”, vult Donna aan. “Ik denk dat het voor hen ook niet slecht was geweest als zij waren gebleven. Dan hadden ze misschien ook meer antwoorden kunnen krijgen op vragen die ze hadden. Ze hadden op zijn minst een eerste kampvuur van elkaar moeten meemaken. Ofwel slaat het dan volledig om, ofwel gaan ze dan allebei los. Ik vind het jammer dat ze die kans niet hebben gekregen, achteraf gezien was dat wel beter geweest.”

“Koen begon los te komen”

Ook Wouter denkt er zo over. “Als zij langer gebleven waren, waren ze misschien ook meer opengebloeid. Niet iedereen komt de eerste dag helemaal los. De eerste avond dat Koen dronk, kwam hij ook effectief los, maar de dag erna moest hij al naar huis”, legt hij uit. “Hij heeft dus niet echt verder kunnen kijken.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…