‘Temptation Island’: “Dit koppel was al uit elkaar vóór de opnames”

Temptation Island lijkt dit jaar dan toch weer compleet te ontsporen en daar is – zo blijkt nu – een reden voor. Er zou namelijk een koppel deelnemen dat eigenlijk al geen koppel meer was en dus eigenlijk als vrijgezel van “de geneugten van het avondleven” kon snoepen.

Na een paar sterke jaren – waarvoor dank Lize, Herbert, Tim en Marvin – was het vorige seizoen van Temptation Island een kleine teleurstelling. Want niemand ging echt vreemd. Maar in het huidige seizoen lijkt het nu toch al bijna “koekenbak”. En daar zou een reden voor zijn.

Fake koppel

De Nederlandse Michella Kox, die door haar persoonlijke bronnen jaarlijks heel wat scoops van Temptation Island kan verzamelen, stelt ook dit jaar niet teleur. Want zij komt met nieuws dat het hele seizoen door elkaar zal schudden. Want een van de deelnemende koppels, was eigenlijk al geen koppel meer op het moment van de opnames.

Temptation Island Zach en Simone
VIJF

Het gaat volgens Michella om het nieuwe koppel Zach en Simone. Zij kwamen in de afgelopen aflevering Melissa en Gianni vervangen die naar huis werden gestuurd omdat ze hun smartphones hadden binnengesmokkeld op het eiland. Zach en Simone moesten dus maar één week standhouden, maar al op de eerste avond leek het erop dat dat hen niet zou lukken. En nu is ook duidelijk waarom.

Zach en Simone

Zach en Simone, die “hun vlucht in Dubai misten en dan maar meteen naar Thailand vlogen”, zouden dus geen koppel zijn. En dat mag ergens ook niet verbazen. Een relatietest van een week is makkelijk vol te houden. Zo wist zelfs Arda een hele week Eline van zich af te schudden.

Temptation Island Zach
VIJF

Maar ze zullen zelfs geen week moeten volhouden, want Zach en Simone hebben niets te verliezen bij overspel. Omdat ze hun relatie niet eens op het spel zetten, want ze hebben geen relatie. “Deze mensen zijn te jong en willen maar één ding: beroemd worden”, zo klinkt het bij Michella in een Facebookpost die nu al verwijderd is. En ook onder de post werd dat nieuws bevestigd: “Ik ken Zach heel erg goed. Hij en zijn vriendin waren al een tijdje uit elkaar voordat ze meededen als koppel. Ze zijn wel lang samen geweest, maar ze waren sinds de zomer al niet meer samen. Een paar maanden. Ze zijn weer ‘samen’ gegaan voor de opnames. Zach was weer single en wilde in de zomer met zo veel mogelijk meisjes naar bed gaan. De namen schreef hij op zijn slaapkamermuur. Hij zat op te scheppen dat hij op gegeven moment ‘verder moest schrijven op de grond’.”

Dat lijkt dus duidelijk: Zach en Simone zijn geen écht koppel en kunnen dus zonder probleem “vreemdgaan”. Maar wij vragen ons dan toch vooral af waar de hond van de twee nu woont.

Temptation A8 gif 12
VIJF
Meer
Lees meer...