‘Temptation Island: Love or Leave’ zoekt deelnemers voor nieuw seizoen

Het huidige seizoen van Temptation Island: Love or Leave is nog volop aan de gang, maar de makers kijkers al vooruit naar volgend jaar. Daarom is er een oproep gelanceerd voor kandidaten voor een nieuw seizoen. Zowel koppels als singles kunnen zich nu aanmelden.

Temptation Island veranderde dit jaar enigszins zijn concept met de release van Temptation Island: Love or Leave. Het grootste verschil met vroeger is hierbij dat de singles niet enkel relaties willen kapot maken, maar zelf op zoek zijn liefde. Het nieuwe concept blijkt alvast een succes en leverde al heel wat dramatische beelden op.

Koppels en singles

Het mag dan ook niet verbazen dat er nu al beslist is om een nieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave te maken. De Nederlandse betaalzender Videoland lanceerde daarom een oproep voor deelnemers voor volgend jaar. “Twijfel jij over je relatie of ben je juist op zoek naar een serieuze relatie? Dan is dit je kans! Voor een nieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave zijn we op zoek naar koppels en singles”, valt daar te lezen.

Wie zich geroepen voelt, kan zijn gegevens nu doorgeven op de aanmeldingspagina van het programma. “Durf jij het aan om dit avontuur aan te gaan? Voor het nieuwe seizoen zoeken we koppels die op zoek zijn naar antwoorden en singles die open staan voor de liefde”, klinkt het in de oproep.

Het is voorlopig wel niet helemaal duidelijk of het opnieuw om een Vlaams/Nederlands seizoen gaat of het nieuwe seizoen enkel op Videoland te zien zal zijn.

Bekijk hier de oproep van Temptation Island: Love or Leave

Meer
Lees meer...