‘Temptation Island’ maakt verleidsters bekend

Het nieuwe seizoen van Temptation Island staat voor de deur, maar we misten nog één cruciaal element: verleidsters. En die zijn er nu. VIJF stelt ons nu de acht dames voor die het Gianni, Christian, Arda en Karim moeilijk zullen proberen maken.

Temptation Island keert op vrijdag 28 februari terug. Vanaf dan zullen we dus opnieuw kunnen genieten van onze wekelijkse portie trash-tv van eigen bodem. Na de koppels en de verleiders, maakt VIJF nu ook de verleidsters bekend en die zijn er duidelijk helemaal klaar voor.

Amber

Amber Temptation Island
VIJF

De eerste verleidster is Amber. Zij is 22 jaar jong en woont in het Oost-Vlaamse Wetteren. Amber werkt als sales advisor bij H&M en kent dus alles van fashion. Maar dat betekent niet dat Amber een “meisje-meisje” is.

Amber is namelijk eerder one-of-the-guys Zo heeft ze zelfs haar eigen BMW getuned. Daarnaast heeft ze ook een grote tattoo met Chinese tekens op haar zij, of die “I love my pimped out, chromed out BMW” betekenen, weten we nog niet. Maar misschien komen we dat binnenkort wel te weten. Amber is niet verlegen en stapt met gemak op een man af, dus heren (en vooral hun vriendinnen), jullie zijn bij deze gewaarschuwd.

Cheyenne

Cheyenne Temptation Island
VIJF

De tweede verleidster is Cheyenne uit Oudenaarde. Zij is van beroep kapster. Dus samen met Amber zal zij de mannen een volledige make-over kunnen geven. Maar daar is Cheyenne natuurlijk niet voor naar Temptation Island gekomen. Ze is een vrouw met een plan en weet perfect hoe ze de mannen rond haar vinger kan draaien.

Met haar zwoele blik en sexy dansmoves is geen enkele man veilig voor haar verleiding. Maar – en misschien zelfs nog interessanter – Cheyenne is een vrouw met een stevig temperament. Zo moet je niet tegen haar schenen schoppen, want dan is ze niet te beroerd om haar mond open te trekken. Horen wij daar iemand *drama* fluisteren?

Kunza

Kunza Temptation Island
VIJF

De derde Vlaamse schone is de 23-jarige Kunza. Ze is een studente orthopedagogie en weet dus perfect hoe ze kinderen, jongeren en hopelijk ook bronstige mannen moet opvoeden.

Kunza neemt deel aan Temptation Island om wraak te nemen op haar ex. Tijdens haar relatie – die 4,5 jaar duurde – werd ze namelijk maar liefst vijf keer bedrogen. Veel mannen zien Kunza als een lief en schattig meisje en zo zal ze de heren ook beetje bij beetje voor zich proberen winnen. Want mannen rond haar vinger winden, dat Kunza wel. 😉

Eline

Eline Temptation Island
VIJF

De vierde verleidster is Eline. Zij is afkomstig uit het Nederlandse Zwolle. Van origine is ze Indisch en met die exotische looks hoopt ze de mannen te verleiden. Eline komt misschien schattig over, maar dat is ze absoluut niet.

Zo is ze van mening dat vrouwen zeker de eerste stap moeten kunnen zetten. “Hoezo zouden vrouwen niet op een man af kunnen stappen? We leven in 2020”, zo klinkt het. Verder is ze er ook van overtuigd dat elke man verleid kan worden, zelfs die in een relatie. En maar goed ook, want anders zat ze op Temptation Island absoluut niet op haar plaats.

Mambo (nr 5)

Mambo Temptation Island
VIJF

We konden echt niet anders dan haar op de vijfde plaats zetten. De 25-jarige Mambo is afkomstig uit het Brusselse Sint-Pieters-Leeuw en combineert twee interessante jobs. Zo is ze receptioniste by day en gogo danseres by night.

Mambo kan dus wel een dansje placeren en daarvoor gooit ze haar grootste troef in de strijd: haar kont. Andere troeven zijn haar lach en haar spontaniteit. Voor haar foto heeft Mambo alvast haar grote hoops aangetrokken. En a wise woman (Khloé Kardashian) once said: “The bigger the hoop, the bigger the …”.

Felicia

Felicia Temptation Island
VIJF

De volgende verleidster is de 21-jarige Felicia. Ze woont in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam en werkt als receptioniste in een advocatenkantoor. Daarnaast is ze ook ondernemend en heeft ze haar eigen webshop voor kleding.

Wat voor kleren ze in haar webshop verkoopt, weten we (nog) niet, maar zelf kleed ze zich alvast graag sexy om zo haar troeven volledig in de strijd te gooien. De exotische schone houdt ervan om mannen het hoofd op hol te brengen, dus zit ze op Temptation Island zeker op haar plaats. We zullen haar alvast Feliciateren als ze een man in haar bed krijgt. (Sorry, ons vorige mopje was beter.)

Nikki

Nikki Temptation Island
VIJF

De rosse vonk van het jaar is de 26-jarige Nikki uit het Nederlandse Honselaarsdijk. Ze werkt als gastvrouw in een orchideeënkwekerij. Nikki maakt met haar rode haren en intense blik snel een indruk op mannen, waardoor die haar maar moeilijk loslaten.

Net zoals zo goed als elke verleidster gelooft Nikki dat geen enkele man trouw kan blijven. Ze ziet het verleiden als een spel en bloempjes plukken is ook gewoon letterlijk haar beroep. Eentje om voor op te passen dus.

Romee

Romee Temptation Island
VIJF

De laatste verleidster is Romee. De 21-jarige blondine woont in Oss en volgt momenteel een opleiding om stewardess te worden. Romee vindt niets erger dan wachten tot een man uiteindelijk op haar afstapt. Ze zet die eerste stap dan ook graag zelf en gaat als een jager op haar prooi af.

Romee heeft geen zin in de liefde en is dus puur voor het spel afgezakt naar Temptation Island. Maar de aanwezigheid van Romee kan van pas komen als er drama uitbreekt op het eiland. Als stewardess in spé zal ze iedereen snel de nooduitgangen kunnen aanwijzen.

Temptation Island is vanaf 28 februari elke vrijdag te zien op VIJF.

Meer
Lees meer...