‘Temptation Island’ maakt verleiders bekend

Temptation Island keert bijna terug. We kenden de koppels al, kregen van VIJF al de eerste beelden voorgeschoteld en nu zijn daar ook de verleiders. Het is opnieuw een bonte verzameling van spierbundels, opvallende kapsels en opmerkelijke tatoeages.

Het nieuwe seizoen van Temptation Island gaat van start op vrijdag 28 februari. Vier nieuwe koppels gaan de relatietest aan en nu weten we ook welke mannen de dames het hof zullen maken op het eiland. Angela, Roshina, Elke en Melissa, jullie zijn bij deze gewaarschuwd.

Grigor

Grigor Temptation Island
VIJF

De eerste verleider is Grigor uit Dendermonde. Hij is 28 jaar oud, heeft perfect geëpileerde wenkbrauwen en een tot in de puntjes getrimd baardje. Grigor is van beroep fashion stylist en is zo dus niet alleen voorzien van een schouder om op te huilen, maar hij kan de dames ondertussen ook enkele fashiontips geven. Twee vliegen in één klap!

De “Jani van Temptation Island” heeft geen gebrek aan zelfvertrouwen en is er dan ook zeker van dat hij de dames voor zich zal kunnen winnen. Om dat te doen zal hij proberen om eerst hun beste vriend te worden zodat ze na het zien van harde kampvuurbeelden op zijn schouder komen uithuilen.

Christophe

Christophe Temptation Island
VIJF

Misschien wel de opvallendste verleider van het jaar is Christophe uit Wuustwezel. De 23-jarige hunk valt op door zijn weelderige haardos waardoor hij soms weleens Tarzan of Thor genoemd wordt. Wie zich de laatste Tarzan van Tempation nog herinnert, weet natuurlijk dat die goed in de smaak vallen.

Christophe werkt als koeltechnieker, maar maakt het in z’n vrije tijd wel wat heter. Zo doet hij aan salsa. Net zoals Angela is hij dus een danser, zal de danseres hem kunnen weerstaan? Christophe is verder ook een flexibele jongen en dat mogen we letterlijk nemen want naast zijn soepele salsaheupen, gooit hij ook vaak de rest van z’n lichaam los tijdens een yogasessie.

Matthieu

Matthieu Temptation Island
VIJF

Oostendenaar Matthieu is de moppentapper van de bende. Hij is er zeker van dat hij met z’n flauwe mopjes de dames voor zich zal kunnen winnen. Matthieu is 22 jaar en werkt als havenarbeider.

Hij omschrijft zelf z’n tandpastasmile en z’n afgetrainde lichaam als z’n grootste troeven. Wij zijn alvast benieuwd of de dames daar ook zo over zullen denken. Hij heeft alvast voldoende tattoos die de meisjes kunnen inkleuren als ze zich zouden vervelen. Daarnaast heeft hij voor de gelegenheid de prachtige fluo short van Timtation geleend, dus het is duidelijk Matthieu is er helemaal klaar voor.

Sam

Sam Temptation Island
VIJF

De laatste Vlaming onder de verleiders is Sam. Hij is afkomstig uit het Limburgse Lommel en heeft al 23 jaar op de teller staan. Sam is een ondernemende jongeman. Zo heeft hij al zijn eigen bedrijf uit de grond gestampt. Zal hij even ondernemend zijn als verleider?

Sam omschrijft zichzelf als een echte sfeermaker en is altijd te vinden voor een feestje. Dat is natuurlijk handig op Temptation Island waar de feestjes op het vrouweneiland vaak wat moeilijker op gang te trekken zijn. Sam trekt zich van niemand iets aan en staat meestal als eerste op de dansvloer om z’n heupen los te gooien. Hij zal alvast kunnen salsadansen met Christophe.

Bas

Bas Temptation Island
VIJF

De eerste Nederlandse verleider is Bas. De 25-jarige verleider woont in de gemeente met de geweldige naam Hellevoetsluis. In het dagelijkse leven is de blonde god procesoperator bij Shell. Bas ziet eruit als een lieve jongen, maar da’s allemaal maar een façade. Want uiteindelijk heeft hij – zoals elke goede verleider – maar één doel voor ogen en dat is alle dames voor zich winnen.

Hij zal de meisjes proberen te verleiden met z’n hemelsblauwe ogen en z’n Johnny Bravo-kapsel. Zal hij slagen in z’n missie en zullen de meisjes hun vriend laten vallen voor deze blonde adonis?

Daan

Daan Temptation Island
VIJF

De volgende Nederlander is opnieuw een blonde god. Daan is 25, woont in Eindhoven en is een topsporter. Dat zorgt ervoor dat opgeven niet in zijn woordenboek staat. De afgetrainde verleider zal dus blijven vechten om zijn doel te bereiken: een van de meisjes voor zich winnen.

Daan geeft in z’n voorstelling aan dat hij houdt van flirten, toch wel een basiseigenschap voor elke verleider. En daarbij is zijn motto: “Hoe onbereikbaarder, hoe beter!”. Opnieuw een topeigenschap voor een verleider op Temptation Island die een bezette vrouw moet kunnen verleiden.

Efrain

Efrain Temptation Island
VIJF

De volgende man die de dames het hof zal proberen maken, is Efrain. Hij is manager in een sportwinkel en woont in het Nederlandse Voorburg. Efrain is 22 jaar oud en heeft een opmerkelijk levensmotto: “Een dag geen nummer kunnen scoren, is een dag niet geleefd”. Jammer voor hem zijn er op zijn eiland maar vier dames, dus zal hij nog zeker 10 dagen geen nieuwe nummers kunnen scoren (of hij moet bij de andere verleiders proberen).

Om de dames te verleiden (en nummers te scoren) gebruikt Efrain al z’n charmes. Zo gooit hij z’n zwoele blik en smooth praatjes in de strijd. Maar Efrain is ook een nobele man. Zo wil hij toch vooral de mannen helpen door hen te bewijzen dat hun vriendinnen niet trouw zijn.

Joris

Joris Temptation Island
VIJF

De laatste verleider van deze editie van Temptation Island is de 23-jarige Joris. Hij woont in het Nederlandse Blerick en is een student sportopleiding. Joris omschrijft zichzelf als ambitieus, sportief en lief. Die drie troeven zal hij gebruiken om de meisjes op Temptation Island te verleiden.

Joris is van mening dat niemand gemaakt is om monogaam te zijn. En volgens hem zijn het daarbij zelfs vooral vrouwen niet trouw kunnen blijven aan één man. Of dat echt zo is, zullen we waarschijnlijk snel te zien krijgen tijdens het nieuwe seizoen van Temptation Island.

Bekijk de verleiders hier in actie:

Temptation Island is vanaf 28 februari elke vrijdag te zien om 20.35 uur op VIJF.

Meer
Lees meer...