‘Temptation’-verleidster Yasmine zwaar toegetakeld door gast op feestje in haar eigen appartement

Yasmine, die bekend werd als verleidster op Temptation Island, maar later ook verscheen op Ex On The Beach: Double Dutch is in elkaar geslagen na een feestje op haar eigen appartement. Ze gebruikt haar eigen ervaring nu om aandacht te vragen voor geweld tegen vrouwen.

Het zijn heftige beelden, de foto’s en filmpjes die Yasmine Pierards op haar Instagrampagina gedeeld heeft. De Temptation-verleidster is bont en blauw geslagen. In de caption bij de foto’s doet ze haar verhaal.

Geweld tegen vrouwen

Yasmine werd niet toegetakeld door een wildvreemde, maar wel door iemand die ze zelf had uitgenodigd op een feestje in haar appartement. Ze deelt haar verhaal omdat ze het belangrijk vindt om aandacht te vragen voor geweld. “Ik wilde dit eerst een geheim houden en er helemaal niet over posten”, zo schrijft ze. “Maar ik heb het gevoel dat ik mijn platform moet gebruiken om mensen bewust te maken over geweld.”

Op het einde van haar verhaal doet ze ook nog een oproep om bewustzijn over geweld te blijven verspreiden “want ik wil niet dat andere vrouwen hetzelfde meemaken”.

In elkaar geslagen na feestje thuis

Het incident gebeurde bij Yasmine thuis. Ze had een feestje gehouden in haar appartement en na afloop vroeg ze aan iedereen om naar huis te gaan. Maar een persoon wilde niet naar huis gaan en wilde blijven slapen in Yasmine’s appartement. “Hij was aan het slapen in de zetel, dus ik maakte hem wakker en vroeg hem om naar huis te gaan”, zo vertelt Yasmine. “Hij reageerde verward en in plaats van naar huis te gaan, ging hij naar mijn slaapkamer en deed hij de deur op slot.” Yasmine bleef hem vragen om naar huis te gaan, maar hij weigerde. “Hij kwam terug naar de woonkamer en toen begon ik tegen hem te roepen dat hij weg moest gaan”.

En dat is wanneer de stoppen bij hem doorsloegen. “Hij sloeg me meermaals in mijn gezicht. Ik voelde meteen dat mijn neus gebroken was en ik kon niets doen om mezelf te beschermen. Hij bleef me slaan tot ik op de grond viel. Toen ik op de grond lag bleef hij me slaan en schoppen over heel m’n lichaam. Ik was zo bang wanneer ik het bloed van mijn gezicht zag druipen en op dat moment kroop ik naar de gang van het appartementsgebouw en vroeg ik aan de buren om de politie te bellen. Hij volgde mij en kwam bij me in de gang zitten. Hij vertelde me dat het mijn eigen schuld was omdat ik hem gevraagd had om te vertrekken.”

Yasmine belandde vervolgens in het ziekenhuis. “Ik moest twee dagen in het ziekenhuis liggen, mijn neus was gebroken, ik had een hersenschudding en mijn oog is kapot. Ik voel me nog steeds verschrikkelijk maar ik heb geluk gehad want dit kon veel erger zijn. Ik ga nu een kleine pauze nemen van sociale media om tijd voor mezelf en mijn mentale gezondheid te nemen. Ik hoop dat iedereen mijn rust respecteert. Karma zal hem te pakken krijgen en ik zal ook verdere stappen zetten voor gerechtigheid. Ik wil ook aan al mijn meisjes vertellen dat we samen staan en sterk moeten zijn. Ik hou van jullie.”

Bekijk hieronder de foto’s en filmpjes van Yasmine (niet voor gevoelige kijkers):

https://www.instagram.com/p/CDvX59qgbAc/

Dader

Yasmine Instagram Story
Instagram yasminepierards

In haar originele post noemde Yasmine geen namen en sprak ze steeds over de dader als “hij”. In een Instagram Story legde ze uit dat dat een bewuste keuze was. “Ik respecteer deze persoon zijn privacy op dit moment nog wel.” Ze benadrukt wel dat ze hem niet ziet als een man “Een man die een vrouw op die manier in elkaar kan slaan, is geen man en zal nooit een man worden.”

Maar later maakte ze op haar Instagram Story wel bekend wie het was. Het gaat om ene Manu, die op Instagram door het leven gaat als Barbenoir. Yasmine deelde op haar story ook een Story van showbizzyass, oprichter van Bad Influence Agency, dat verschillende influencers managet. Een daarvan is Barbenoir, maar die samenwerking werd meteen stopgezet.

Meer
Lees meer...