‘The Circle’ seizoen 6 krijgt officiële trailer met bijzondere nieuwe speler

De Netflixreeks The Circle komt binnenkort terug voor zijn zesde seizoen. En dat seizoen heeft nu een officiële trailer gekregen. Daarin komen we te weten dat er een bijzondere nieuwkomer is in het spel: een AI-bot.

Netflix pakt later deze maand uit met het zesde seizoen van The Circle. Daarin zullen we opnieuw een groep deelnemers te zien krijgen die moeten proberen om – als zichzelf of als iemand anders – een populariteitswedstrijd op sociale media te winnen. En deze keer zullen ze het moeten opnemen tegen artificiële intelligentie.

The Circle seizoen 6

In de realityreeks The Circle wordt een groep mensen opgesloten in een appartementsgebouw. Ze zitten daar alleen (of soms met twee) in een appartement en kunnen enkel met de andere kandidaten communiceren via sociale media. Daar kunnen ze kiezen wie ze zijn. Gaan ze in The Circle als zichzelf of als een catfish? Met enige regelmaat moet iedereen z’n tegenspelers ranken. Wie de laagste notering krijgt, moet The Circle verlaten. Wie op het einde als enige overblijft, wint.

In de trailer krijgen we, op de AI-bot na, nog geen spelers voor het nieuwe seizoen te zien. Wel horen we de vertrouwde stem van comédienne Michelle Buteau. Zij laat weten dat er 100.000 dollar op het spel staat, maar dat de deelnemers daarvoor dus een AI-bot zullen moeten verslaan. Zal de bot het programma winnen? Of slagen de deelnemers erin om deze te ontdekken. We zullen het vanaf woensdag 17 april te zien krijgen in het nieuwe seizoen van The Circle. Op die dag verschijnen de eerste vier aflevering van het nieuwe seizoen. Een week later, op woensdag 24 april, is het tijd voor de volgende vier afleveringen. Op woensdag 1 mei volgen nog eens vier nieuwe afleveringen en de finale staat gepland voor woensdag 8 mei.

Netflix heeft ook al bevestigd dat de realityreeks zeker nog een zevende seizoen krijgt.

Bekijk hier de officiële trailer voor het zesde seizoen van The Circle:

Het zesde seizoen van The Circle is vanaf woensdag 17 april te vinden op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...