‘The Idol’: Veelbesproken reeks van ‘Euphoria’-maker Sam Levinson en The Weeknd krijgt nieuwe trailer

Een van de meest controversiële reeksen is binnenkort eindelijk te zien. The Idol is van de hand van Euphoria-bedenker Sam Levinson en Abel Tesfaye, beter bekend als The Weeknd. De reeks kreeg al heel wat kritiek en scoort ook slecht bij de recensenten, maar toch lijken veel mensen ernaar uit te kijken.

The Idol verschijnt op zondag 4 juni op de Amerikaanse streamingdienst Max. Eén dag later zal je de reeks al kunnen bekijken op de Vlaamse streamingdienst Streamz. The Idol zal de jonge Jocelyn volgen, gespeeld door Lily-Rose Depp, die na een moeilijke periode opnieuw naar de top wil als popzangeres. Zij wordt verliefd op Tedros, gespeeld door Abel Tesfaye, die we allemaal beter kennen als The Weeknd. Hij baat zijn eigen nachtclub uit in Los Angeles, maar heeft een dubbelleven als cultleider. Daardoor is hij innemend, maar ook gevaarlijk. 

Hun ingewikkelde relatie lijkt Jocelyn opnieuw de passie te geven om haar status als grootste en meest sexy popster van Amerika terug te claimen. Maar daarnaast dreigt Tedros misschien ook wel haar ondergang in te leiden.

Diverse cast

Naast hoofdrolspelers Lily-Rose Depp en Abel Tesfaye komen we nog heel wat bekende namen tegen in The Idol. Sommigen van hen zijn vooral bekend van YouTube of komen zelf uit de muziekwereld en hebben weinig tot geen ervaring met acteren. Zo maakt Jennie Kim van de K-popgroep Blackpink haar debuut als actrice. Daarnaast zien we ook YouTuber Troye Sivan (Spud), zanger Moses Sumney en producer Mike Dean.

Ook onder andere Hank Azaria (The Simpsons), Dan Levy (Schitt’s Creek), Jana Adams (Hacks), Suzanne Son (Red Rocket), Eli Roth (Inglourious Basterds), Rachel Sennott (Bodies Bodies Bodies) en Da’Vine Joy Randolph (Only Murders in the Building) maken deel uit van de cast.

Bekijk hier de nieuwe teaser van The Idol:

The Idol verschijnt op zondag 4 juni 2023 op de Amerikaanse streamingdienst Max en één dag later, op maandag 5 juni 2023 zal je de reeks kunnen vinden op Streamz.

Meer
Lees meer...