‘The Idol’, aankomende serie van makers van ‘Euphoria’ met Lily-Rose Depp en The Weeknd, deelt nieuwe beelden

HBO heeft een nieuwe teaser gedeeld van The Idol. De nieuwe reeks is van de hand van Sam Levinson (Euphoria) en Abel ‘The Weeknd’ Tesfaye. Die laatste speelt ook een van de hoofdrollen, naast Lily-Rose Depp. The Idol verschijnt in 2023 op HBO Max en zal bij ons vermoedelijk te zien zijn op Streamz.

The Idol speelt zich af in de muziekindustrie en gaat over het jong opkomend muziektalent Jocelyn (gespeeld door Lily-Rose Depp) en Tedros, een zelfhulpgoeroe, hedendaagse sekteleider en clubeigenaar uit Los Angeles (gespeeld door The Weeknd). De twee ontwikkelen een “gecompliceerde relatie”. Een eerdere trailer van The Idol toonde de twee hoofdrolspelers en had het over “het meest chaotische liefdesverhaal”.

Cast

Later kwam er een tweede teaser uit die ook de rest van de cast toonde. De meest opvallende naam daarbij is ongetwijfeld Jennie Ruby Jane, die vooral bekend is als lid van de K-popgroep BLACKPINK. Zij speelt in The Idol de rivale van Jocelyn. In de reeks zien we ook Chloe, een ander lid van de cultgroep rond Tedros en de beste vriendin van Jocelyn (gespeeld door Suzanne Son).

De cast bestaat verder nog uit onder andere Jane Adams (Hung), Dan Levy (Schitt’s Creek), Eli Roth (Inglourious Basterds), Rachel Sennott (Bodies, Bodies, Bodies), Hari Nef (Transparent), Da’Vine Joy Randolph (Dolemite Is My Name), Hank Azaria (The Simpsons) en muzikanten Troye Sivan (Spud) en Moses Sumney.

Sam Levinson als regisseur

Normaal zou Amy Seimetz (Atlanta) de regie van de serie voor haar rekening nemen, maar zij verliet het project afgelopen april. Daardoor zal Sam Levinson zelf alle zes de afleveringen van het eerste seizoen regisseren. Daardoor liep The Idol ook vertraging op. Meerdere scènes moesten namelijk opnieuw opgenomen worden en er zouden zelf nieuwe castleden zijn toegevoegd.

De invloed van Levinson is in de verschillende teasers van The Idol duidelijk te zien, want de reeks lijkt dezelfde sfeer uit te stralen als zijn andere HBO-serie Euphoria.

Bekijk hier de nieuwe teaser van The Idol:

https://www.youtube.com/watch?v=J6g6R6x17yA&ab_channel=HBO

The Idol verschijnt in 2023 op HBO Max en zal bij ons vermoedelijk te zien zijn via Streamz.

Meer
Lees meer...