‘The Idol’, nieuwe HBO-serie van maker van ‘Euphoria’, krijgt eerste trailer

HBO komt binnenkort met een nieuwe serie die zeker zal gesmaakt worden door de fans van Euphoria. The Idol is niet alleen gemaakt door deels hetzelfde team, maar straalt in de eerste trailer ook een gelijkaardige sfeer uit. Wanneer de serie precies te zien zal zijn, is nog niet bekend.

HBO heeft een eerste trailer gelost van The Idol. Deze aankomende serie is van de hand van Sam Levinson, bekend als scenarist en showrunner van Euphoria, en Abel Tesfaye, vooral bekend als zanger The Weeknd.

Cast

De reeks speelt zich af in de muziekindustrie en gaat over een jong opkomend muziektalent (gespeeld door Lily-Rose Depp) en een zelfhulpgoeroe, hedendaagse sekteleider en clubeigenaar uit Los Angeles (gespeeld door The Weeknd). De twee ontwikkelen een “gecompliceerde relatie”. De trailer van The Idol spreekt zelf over “Het meest chaotische liefdesverhaal”.

Naast deze twee hoofdrolspelers zou de cast ook onder andere bestaan uit Suzanna Son (Red Rocket), Steve Zissis (Togetherness) en zanger en acteur Troye Sivan (X-Men Origins: Wolverine).

Sam Levinson als regisseur

Normaal zou Amy Seimetz (Atlanta) de regie van de serie voor haar rekening nemen, maar zij verliet het project afgelopen april. Daardoor zal Sam Levinson zelf alle zes de afleveringen van het eerste seizoen regisseren. Daardoor liep The Idol ook vertraging op. Meerdere scènes moesten namelijk opnieuw opgenomen worden en er zouden zelf nieuwe castleden zijn toegevoegd. Een officiële releasedatum is er dan ook nog niet.

Bekijk hier de trailer van The Idol:

Meer
Lees meer...