‘Euphoria’: Zendaya gaat waarschijnlijk aflevering seizoen 3 regisseren

Zendaya zou binnenkort haar regiedebuut maken. De actrice is namelijk van plan om een aflevering van het derde seizoen van Euphoria te regisseren. Eigenlijk was het plan dat ze al een aflevering uit het tweede seizoen voor haar rekening zou nemen, maar door tijdgebrek moest ze passen.

Zendaya bewees al meermaals dat ze een steengoede actrice is en nu is ze van plan om ook haar regiedebuut te maken. Ze zal dat doen in een aflevering van het derde seizoen van Euphoria, waarin ze ook zelf nog steeds een van de hoofdrollen speelt.

Regiedebuut

Eigenlijk plande Zendaya om al een aflevering van het tweede seizoen van Euphoria te regisseren. “Het is grappig. Eigenlijk zou ik aflevering 6 regisseren, maar dan moest ik er zelf in meespelen”, vertelt Zendaya. “Ik had niet genoeg tijd, dus helaas kon ik het uiteindelijk niet doen. Ik wilde er voldoende tijd voor kunnen nemen om het juist te doen. Dus het zal waarschijnlijk voor het derde seizoen zijn.”

Zendaya zal dus waarschijnlijk haar regiedebuut maken in het derde seizoen van Euphoria. Vermoedelijk zal het daarbij gaan om een aflevering waarin ze zelf niet te zien is. Zendaya is niet de eerste actrice uit Euphoria die ook achter de schermen meewerkt aan de reeks. Hunter Schafer, die in de reeks Jules speelt, schreef namelijk al mee aan de special ‘Fuck Anyone Who’s Not a Sea Blob‘.

Euphoria seizoen 3

Het derde seizoen van Euphoria werd in februari bevestigd. Op dat moment was het tweede seizoen nog aan de gang. Er is nog niet geweten wanneer het derde seizoen zou verschijnen, maar het kan nog wel even op zich laten wachten.

Tussen het eerste en het tweede seizoen van Euphoria zat namelijk meer dan 2,5 jaar. Maar daarbij was het vooral het coronavirus dat roet in het eten gooide. Door de pandemie liepen de opnames heel wat vertraging op en kwamen er twee specials die op een veilige manier gefilmd konden worden. Vermoedelijk zal er tussen het tweede en het derde seizoen dus wel wat minder tijd zitten.

Meer
Lees meer...