‘Euphoria’-special over Jules krijgt trailer

Enkele weken geleden trakteerde Euphoria ons op een eerste special. Die stond in het teken van Rue (Zendaya). Maar er komt ook een tweede special aan. Die zal gewijd zijn aan Jules (Hunter Schafer) en daarvan krijgen we nu de trailer te zien.

We zullen nog een tijdje moeten wachten op het tweede seizoen van HBO-reeks Euphoria. Door de uitbraak van het coronavirus moesten de opnames namelijk stilgelegd worden waardoor dat tweede seizoen vertraging opliep. Maar om de pijn wat te verzachten, krijgen we nu al twee specials van de reeks. De eerste van de twee, die gewijd was aan Rue (Zendaya), kregen we begin december al te zien. En binnenkort zal de special over Jules (Hunter Schafer) verschijnen.

Jules

https://twitter.com/hunters/status/1351615511151472642?s=20

Net zoals in de aflevering over Rue, zal de volledige aflevering gewijd zijn aan één personage. Deze keer is die eer weggelegd voor Jules. Maar waar we in de special Trouble Don’t Last Always over Rue een uitgebreide dialoog te zien kregen tussen Rue (Zendaya) en Ali (Colman Domingo), zal de aflevering over Jules er toch wat anders.

in de trailer voor de special over Jules (Hunter Schafer), die de opvallende titel F*ck Anyone Who’s Not a Sea Blob kreeg, zien we Jules alvast op verschillende plaatsen. Maar het lijkt voornamelijk te gaan om een gesprek met een psycholoog. We krijgen ook opnieuw beelden te zien uit de laatste aflevering van het eerste seizoen van Euphoria, toen Jules Rue achterliet in het station. In de voice-over van de trailer spreekt Jules over haar relatie met Rue. “Rue was het eerste meisje dat niet gewoon naar me keek, ze zag me echt. Ze zag de ‘ik’ die verscholen zit onder miljoenen lagen van ‘niet ik’.”

Bekijk hier de volledige trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=s1P5czi0H_g

De tweede special van Euphoria verschijnt op zondag 24 januari op HBO Max en zal bij ons te bekijken zijn via Streamz.

Meer
Lees meer...