Jung Ho-yeon binnenkort samen met Lily-Rose Depp en Renate Reinsve te zien in “erotisch sprookje” ‘The Governesses’

Binnenkort beginnen de opnames voor de nieuwe film The Governesses. De film heeft nu z’n cast gekozen met enkele opvallende namen. Het gaat voorlopig om Lily-Rose Depp (The King), de Noorse Renate Reinsve (The Worst Person in The World) en de Zuid-Koreaanse Jung Ho-yeon (Squid Game).

Er komt een verfilming van de roman Les Gouvernantes van Anne Serre. Die roman staat bekend als “een erotisch sprookje”. De hoofdrollen zullen gespeeld worden door drie actrices die elk uit een verschillend werelddeel afkomstig zijn.

The Governesses

The Governesses is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Franse Anne Serre. Het verhaal volgt drie rebelse gouvernantes, die de zonen van hetzelfde gezin onderwijzen. Maar die taak schuiven ze opzij voor “erotische avonturen”. De film wordt geregisseerd door Joe Talbot (The Last Black Man in San Francisco).

Het lijkt erop dat de makers de drie hoofdrolspeelsters al gevonden hebben, want er zijn al drie namen van jonge vrouwen toegevoegd aan de cast. Het gaat daarbij om een internationaal trio.

Amerikaans, Noors en Zuid-Koreaans

Je kan tegenwoordig niet naast Jung Ho-yeon kijken. De Zuid-Koreaanse werkte al enkele jaren als model, maar maakte vorig jaar haar acteerdebuut als Kang Sea-byeok/Speler nr. 067 in Squid Game. Voor die rol won ze eerder dit jaar de SAG-award voor Beste Actrice in een Dramaserie. Recent dook Ho-yeon ook op in de videoclip van Out of Time van The Weeknd en binnenkort zal ze dus een van de hoofdrollen krijgen in The Governesses.

Naast Jung Ho-yeon zijn ook Lily-Rose Depp en Renate Reinsive al bevestigd voor de film. Lily-Rose Depp is de dochter van Johnny Depp en Vanessa Paradis, maar zette zichzelf de afgelopen jaren al op de kaart als actrice. Zo speelde ze al mee in onder andere Tusk, The Dancer en The King. Binnenkort zal ze ook te zien zijn in The Idol, de dramareeks gemaakt door Abel Tesfaye aka The Weeknd in samenwerking met Sam Levinson (Euphoria) en Reza Fahim.

Renate Reinsve is een Noorse actrice die je kan kennen van de film Oslo, August 31. Recent speelde ze ook de hoofdrol in The Worst Person in The World. Voor die rol kreeg ze de prijs voor Beste Actrice op het filmfestival van Cannes.

Meer
Lees meer...