The Weeknd lost videoclip ‘Out of Time’ met ‘Squid Game’-actrice Jung Ho-yeon

The Weeknd heeft de videoclip voor het nummer Out of Time op de wereld losgelaten. In die videoclip krijgen we de zanger zelf te zien. Maar ook Jung Ho-yeon, die bekend werd door haar rol als Kang Sae-byeok/Speler nr. 067 in Squid Game verschijnt in de video.

Out of Time was al te vinden op het album ‘Dawn FM’ van The Weeknd dat in januari verscheen. Maar het nummer heeft nu pas een videoclip gekregen. En daarin zien we een bekend gezicht opduiken.

Jung Ho-yeon

Het Zuid-Koreaanse model en actrice Jung Ho-yeon speelt een belangrijke rol in de nieuwe videoclip van The Weeknd. Ho-yeon was al enkele jaren actief als model, maar brak bij het grote publiek door met haar rol als Kang Sae-beyok in Squid Game. In de clip van Out of Time is ze te zien als love interest van The Weeknd. In het begin van de videoclip zien we The Weeknd alleen karaoke zingen, maar dan ontmoet hij Jung Ho-yeon en worden de karaokenummers duetten. We zien hoe het duo de karaokemachine meesleurt naar de bar, het restaurant en zelfs de lift.

Maar tegen het einde van de videoclip slaat de sfeer om. We zien flitsen van bloed op de tafel en de oudere versie van The Weeknd. Helemaal op het einde ligt The Weeknd, met oude handen, in een ziekenhuisbed waar hij geholpen wordt door Jim Carrey. Die legt een masker op zijn gezicht.

Enkele weken geleden liet Squid Game-regisseur Hwang Dong-hyuk weten dat het niet onmogelijk is dat Jung Ho-yeon toch nog te zien zou zijn in het tweede seizoen.

Bekijk hier de videoclip van Out of Time van The Weeknd:

Meer
Lees meer...