Jung Ho-yeon krijgt rol in nieuwe videoclip The Weeknd

Dinsdag verschijnt de videoclip voor het nummer Out Of Time van The Weeknd. Nu deelde de zanger al een foto uit die videoclip, waardoor we te weten komen dat er een bekend gezicht in te zien zal zijn. Het gaat daarbij om de Zuid-Koreaanse actrice Jung Ho-yeon die we uiteraard vooral kennen van haar rol in Squid Game.

The Weeknd komt dinsdag met de videoclip voor de single Out Of Time. Dat nummer is al te vinden op het album ‘Dawn FM‘ dat eerder dit jaar verscheen.

Jung Ho-yeon

Nu heeft The Weeknd een eerste teaser gelost voor de videoclip. Het gaat om een foto waarop hij met zijn tegenspeelster te zien is. Dat is niemand minder dan de Zuid-Koreaanse Jung Ho-yeon.

Jung Ho-yeon werkt al enkele jaren als model en maakte vorig jaar haar acteerdebuut in de Zuid-Koreaanse Netflixreeks Squid Game. Daarin speelde ze de rol van Kang Sae-byeok aka speler nr. 067. Voor die rol kreeg ze eerder dit jaar de SAG-award voor Beste Actrice in een Dramareeks. Daarmee schreef ze geschiedenis want nooit eerder won een actrice de award voor een rol in een niet-Engelstalige reeks.

Bekijk hier de teaser voor Out Of Time met Jung Ho-yeon:

Meer
Lees meer...