Jennie van BLACKPINK zal te zien zijn in HBO-reeks ‘The Idol’

Jennie van de K-popgroep BLACKPINK zal binnenkort haar televisiedebuut maken en dat zal ze al meteen doen in een indrukwekkende reeks. De zangeres kreeg namelijk een rol in de HBO-reeks The Idol, die gemaakt wordt door Sam Levinson (Euphoria) en Abel Tesfaye, die we beter kennen als The Weeknd.

Recent verscheen de eerste trailer van de nieuwe HBO-reeks The Idol. Daarin kregen we hoofdrolspelers Lily-Rose Depp en Abel Tesfaye aan het werk te zien. Maar we kregen ook een eerste blik op Jennie Kim van K-popgroep BLACKPINK. Eerder waren er al geruchten dat ze een rol aangeboden had gekregen in de serie en die blijken nu dus te kloppen.

The Idol

Er wordt hard uitgekeken naar de nieuwe HBO-reeks The Idol. De serie werd namelijk gemaakt door Sam Levinson, de scenarist en showrunner van Euphoria, en Abel Tesfaye, die we kennen als zanger The Weeknd. Die laatste zal ook zelf een van de hoofdrollen spelen in de serie, met Lily-Rose Depp als tegenspeelster.

The Idol volgt het jonge muziektalent Jocelyn (Lily-Rose Depp) en een zelfhulpgoeroe, hedendaagse sekteleider en clubeigenaar uit Los Angeles (gespeeld door The Weeknd). De twee ontwikkelen een “gecompliceerde relatie”. Naast Lily-Rose Depp en The Weeknd werden ook al Suzanna Son (Red Rocket), Steve Zissis (Togetherness) en zanger en acteur Troye Sivan (X-Men Origins: Wolverine) aangekondigd voor de reeks.

Jennie Kim

Nu we de trailer van de reeks gezien hebben, weten we dus dat ook Jennie Kim te zien zal zijn in The Idol. Jennie is Koreaans, maar studeerde zes jaar lang in Nieuw-Zeeland. Daardoor spreekt ze ook perfect Engels. Het wordt haar eerste rol als actrice.

Jennie bevestigde het nieuws na de release van de trailer zelf nog eens via Instagram. Daar deelde ze een foto vanop de set van The Idol waarbij ze ook de makers tagde. Bij de foto schreef ze: “Coming soon“. Jennie kreeg onder de foto al steun van Jung Ho-yeon, die vorig jaar haar acteerdebuut maakte in Squid Game. Jennie en Ho-yeon zijn namelijk al enkele jaren goede vriendinnen.

Bekijk hier de trailer van The Idol:

Bekijk hier de foto van Jennie op Instagram:

Meer
Lees meer...