BLACKPINK houdt eind juli concerten in videogame ‘PUBG Mobile’

De K-popgroep BLACKPINK zal eind deze maand verschillende optredens geven in de videogame PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile (PUBG Mobile). Het concert kreeg de naam ‘The Virtual’ en BLACKPINK zal er ook een gloednieuw nummer brengen.

BLACKPINK is back in your area! Nu ja, in de virtuele area van het mobiele videospel PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile (PUBG Mobile) om precies te zijn. Het viertal zal in de weekends van 22-24 juli en 29-31 juli twee concerten houden in het spel. Dit is hoe dat in z’n werk zal gaan.

‘The Virtual’

De meidengroep BLACKPINK staat bekend om hun duidelijke titels. Zo kreeg hun eerste album de naam ‘The Album’ en was de naam van hun online concert ‘The Show’. Nu kondigen ze hun virtuele show aan met de naam ‘The Virtual’. Het gaat om een concert dat doorgaat in het mobiele spel PUBG Mobile. YG Entertainment, het agentschap van BLACKPINK, kondigde het concert als volgt aan: “Naast de 3D-avatars van de leden, zullen nu ook hun 3D-geluid en performance skills tot leven komen door middel van de kwalitatieve technologie van het gameproductiebedrijf PUBGM.”

De concerten vinden plaats op 22 – 23 juli en 29 – 30 juli voor spelers in Noord- en Zuid-Amerika. In de rest van de wereld gaan de concerten een dagje later van start en kan je ze bekijken op 23 – 24 juli en 29 – 30 juli. YG Entertainment verklapte ook al dat BLACKPINK een speciaal nummer zal brengen tijdens het concert.

Eerder bevestigde YG Entertainment al dat BLACKPINK in augustus een comeback zal maken als groep. Het gaat om de eerste comeback van het viertal sinds oktober 2020.

Hoe kijken?

Wil je het concert graag bekijken, maar ben je niet mee in de wereld van PUBG Mobile? Geen zorgen. Je kan de app gewoon downloaden om het concert gratis mee te kunnen volgen. Op zaterdag 16 juli kan je in het spel een “concert resource pack” krijgen dat je nodig hebt voor het concert.

Je kan PUBG Mobile gratis downloaden in de Google Play Store en de iOS App Store.

Meer
Lees meer...