‘The Kardashians’ keert terug met maar liefst 20 extra afleveringen

Goed nieuws voor de fans van The Kardashians. De realityreeks van Hulu op Disney+ keert namelijk terug voor minstens nog een zesde seizoen. We krijgen maar liefst 20 extra afleveringen.

In 2021 kwam er na twintig seizoen een einde aan Keeping Up with the Kardashians van E!. Lang duurde het echter niet voor de bekendste realityfamilie ter wereld een nieuwe thuis vond. Hulu pikte hen op en maakte zijn eigen realityreeks over de Kardashian-Jenner clan onder de naam The Kardashians.

Van dat programma hebben we sindsdien al vijf seizoenen van telkens tien afleveringen gekregen. In de Verenigde Staten is The Kardashians te zien op Hulu en bij ons op Disney+. Op beide streamingdiensten was het vijfde seizoen van de reeks het beste bekeken non-fictieprogramma van het jaar. Daarin ging het onder andere over de moeilijke zwangerschap van Kourtney Kardashian en Travis Barker.

Twintig nieuwe afleveringen

Het is dan ook geen verrassing dat Hulu verdergaat met The Kardashians. The Disney Company maakte namelijk zojuist bekend dat de deal met Kourtney, Kim, Khloé, Kendall, Kylie, Kris en de rest van de familie vernieuwd is voor maar liefst twintig extra afleveringen. Producer Ben Winston had dat nieuws eerder al gelekt, maar nu is het dus officieel.

Het is niet duidelijk of het gaat om twee seizoenen met tien afleveringen, zoals de voorbije jaargangen, of één extra lang seizoen. Ook is nog niet bekendgemaakt wanneer deze nieuwe afleveringen te zien zullen zijn op Disney+. Vermoedelijk gaat het nieuwe seizoen van start rond eind 2024 of begin 2025.

Voor meer streamingnieuws kan je je gratis inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...