Kourtney Kardashian en Travis Barker verwelkomen hun eerste kindje samen

De Kardashian-clan heeft er een nieuw lid bij. Kourtney Kardashian (44) zou namelijk bevallen zijn van haar eerste kindje samen met Travis Barker (47). Dat meldden verschillende bronnen. Eerder was al bekendgemaakt dat de twee een zoontje verwachtten.

Kourtney Kardashian en Travis Barker trouwden zo’n anderhalf jaar geleden. Dat huwelijk bezegelden ze met een groot feest in Italië. Voor Kourtney was het al haar tweede huwelijk en voor Travis zelfs al zijn derde. Meteen maakten de twee ook duidelijk dat ze samen kinderen wilden. Daarvoor volgden ze zelfs enkele opvallende tactieken en speciale remedies.

Wat er ook van was: het bleek succesvol, want in juni maakte Kourtney bekend dat ze zwanger was. Dat deed ze tijdens een concert van Blink-182 door een bord met “Travis ik ben zwanger” erop vast te houden.

Die zwangerschap verliep wel niet zonder problemen. Enkele weken gelede moest Kourtney namelijk voor een “medisch noodgeval” naar het ziekenhuis. “Ik zal mijn geweldige artsen voor altijd dankbaar zijn voor het redden van het leven van onze baby. Ik ben mijn man eeuwig dankbaar dat hij zich na de tour naar mij toe haastte om bij mij in het ziekenhuis te zijn en daarna voor mij te zorgen, my rock. En mijn moeder, bedankt dat je mijn hand hier vasthield”, schreef ze toen op Instagram. Uiteindelijk kwam alles dus voor zover geweten goed. Ondertussen zou Kourtney bevallen zijn. De meldt People.

Zesde kind voor Kourtney en Travis

Het wordt het eerste kindje van Kourtney Kardashian en Travis Barker samen. De twee hebben wel al kinderen uit eerder huwelijken. Zo heeft Kourtney al twee zonen, Reign Aston (8) en Mason Dash (13) en een dochter Penelope Scotland (11) met Scott Disick. Travis Barker heeft dan weer met zijn ex Shanna Moakler een zoon Landon (20) en een dochter Alabama (17). Met Atiana De La Hoya (24) heeft hij ook een plusdochter.

Meer
Lees meer...