Kourtney Kardashian zegt dat ze van een dokter vier keer per week het sperma van Travis Barker moet drinken … om zwanger te raken

Kourtney Kardashian heeft in een afleveringen van de nieuwe realityreeks The Kardashians een opmerkelijk verhaal verteld. Toen de kersverse vrouw van Travis Barker sprak over haar vruchtbaarheidsproblemen deelde ze een vreemd advies dat een dokter haar had gegeven. Vier keer per week het sperma van haar echtgenoot drinken, zou helpen met haar schildklierniveau, wat op zijn beurt de kans om zwanger te raken zou verhogen.

Kourtney Kardashian en Travis Barker trouwden eerder deze maand voor de wet. Dat huwelijk bezegelden ze vorige week met een groot feest in Italië. Voor Kourtney is het al haar tweede huwelijk en voor Travis zelfs al zijn derde. Beiden hebben ook al kinderen uit die vorige huwelijken, respectievelijk drie en twee.

Vruchtbaarheidsproblemen

Toch willen de 43-jarige Kourtney Kardashian en de 46-jarige Travis Barker ook samen kinderen hebben. In de nieuwe Disney+-serie The Kardashians sprak het koppel over de moeilijkheden die ze daarbij ondervinden. Om die vruchtbaarheidsproblemen te verhelpen volgen ze nu een gepersonaliseerd programma.

“We hebben geen cafeïne gehad, geen alcohol, geen seks, niet gesport, geen suiker gegeten. We voelen ons geweldig”, zei Kourtney over alle inspanningen die ze hadden gedaan bij hun zogenaamde ‘pre-cleanse‘. Een ​​gembervoetenbad moest dan weer zorgen voor “warmte in de baarmoeder”, terwijl Travis Barker zich ook – zonder veel succes – aan meditatie waagde.

Schildklierniveau

Al deze behandelingen waren echter nog niet het meest opvallende advies dat we te horen kregen in The Kardashians. Zo bleek een van de problemen om zwanger te worden het schildklierniveau van Kourtney te zijn. “Ik kan me niet herinneren wat hij zei, of het nu laag of hoog was”, legde de oudste Kardshian-zus uit.

Die problemen zouden volgens een dokter echter kunnen opgelost worden door vier keer per week het sperma van Travis Barker te drinken. “Ik hou van deze dokter”, klonk die laatste alvast enthousiast, al komen we niet te weten of het koppel het advies ook gevolgd heeft. Wij voelen ons alvast verplicht eraan toe te voegen dat er voor deze behandeling geen enkel wetenschappelijk bewijs is.

Meer
Lees meer...