Kourtney Kardashian en Travis Barker trouwen in Italië

Kourtney Kardashian (43) en Travis Barker (46) trouwden afgelopen weekend in het prachtige Portofino, Italië. Eigenlijk gaven de drummer en de realityster al voor de derde keer het jawoord, maar enkel nu was er pas een sprookjesachtige ceremonie aan verbonden. Daardoor was uiteraard de hele celebrity-familie present.

Travis Barker en Kourtney Kardashian zijn officieel man en vrouw! Het koppel stapte afgelopen zondag (letterlijk) in het huwelijksbootje in Portofino, Italië. Meer exact was dat in L’Olivetta, een villa van Dolce & Gabbana, omringd door hun beste vrienden en familie. De receptie werd gehouden in het nabijgelegen 16e-eeuwse kasteel, Castello Brown.

Kourtney Kardashian, Travis Barker, Kylie Jenner en Kris Jenner komen aan voor hun lunch op de Abdij van San Fruttuoso op 21 mei 2022 in Portofino, Italë – bron NINO/Getty Images

Italiaanse bruiloft

In de aanloop naar hun Italiaanse huwelijk werden Kardashian en Barker al gespot op een boot. Daar genoten ze van de Italiaanse zon en de omgeving in de aanloop naar hun grote dag. Ze hielden ook al een welkomstdiner op vrijdag in Ristorante Puny. Daar konden gasten goed genieten van handgemaakte pasta, zeebaars en gebak, vertelde een bron aan People.

Kort na de huwelijksceremonie deelde het pasgetrouwde stel op Instagram al de eerste foto’s van hun Italiaanse bruiloft. Op de beelden zien we hoe Kardashian, gekleed in een witte Dolce & Gabbana mini-jurk inclusief lange sluier van kant, haar nieuwe man kust aan het altaar. Ook de andere Kardashians/Jenners waren gekleed in Dolce & Gabbana. In een andere foto zien we haar moeder, Kris Jenner (die haar dochter naar het altaar begeleidde), en de kinderen van het koppel toekijken hoe hun ouders de geloften uitwisselen. Onder de post schreven ze: “Happily Ever After“.

Daarnaast zou er nog een belangrijke, al dan niet verassende, gast aanwezig zijn geweest op hun bruiloft. Want niemand minder dan Queen B herself zou gespot zijn in hetzelfde dorpje in Italië. De Single Ladies-zangeres checkte daar blijkbaar in in een hotel, meldt Hello! magazine. Het hotel is naar verluidt hetzelfde hotel waar ook verschillende andere A-list gasten verbleven tijdens het afgelopen, feestelijke weekend.

Derde keer

Slechts enkele dagen voordat ze in Italië aankwamen, trouwde het stel al voor de wet in Santa Barbara, Californië. Ook daar waren goede vrienden en hun familieleden aanwezig. “Ze moesten eerst legaal trouwen voor hun grote Italiaanse bruiloft, die zeer binnenkort plaatsvindt”, vertelde een insider onlangs ook aan People. “Alle details zijn geregeld en de hele familie, inclusief alle kinderen, zijn erg enthousiast.”

In april had het paar ook al een soort “oefenhuwelijk” in Las Vegas. De ceremonie, uiteraard geleid door een Elvis Presley-imitator, vond plaats na de Grammy’s van 2022. Maar ze trouwden toen wel niet echt, want Kourtney Kardashian bevestigde later dat ze hiervoor geen huwelijkslicentie konden verkrijgen.

Kardashian en Barker verloofden zich in oktober 2021 op het strand in Montecito, Californië. De twee waren amper een jaar samen toen de drummer op één knie ging. Dat moment werd ook vastgelegd in de nieuwe Disney+-reeks The Kardashians.

Het pasgetrouwde stem deelden eerder ook al verschillende foto’s van hun Amerikaanse bruiloft in Santa Barbara op Instagram. Daarop zien we de twee o.a. hand in hand de trap van het gerechtsgebouw aflopen, al zoenend in hun cabriolet en poserend voor de auto.

Meer
Lees meer...