‘The Kardashians’ komen in april al naar Disney+

Een tijdje geleden maakten we al bekend dat de Kardashians opnieuw bezig waren aan een eigen realityshow. In de eerste plaats zou die reeks enkel op streamingdienst Hulu verschijnen, maar nu maakte Disney+ bekend dat het ook op het platform te zien zal zijn. Vanaf donderdag 14 april 2022 verschijnt er elke week een nieuwe aflevering.

In The Kardashians zien we, net zoals de voorbije jaren, het reilen en zeilen in een van de meest beroemde families ter wereld. De synopsis beschrijft het als: “Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie die de camera’s terugbrengen om de waarheid achter de krantenkoppen te onthullen”. Op 14 april is de eerste aflevering te zien op Hulu, en diezelfde dag nog komt het dus ook naar Disney+. Die laatste deelde nu ook een officiële trailer.

Toegang

De familie Kardashian is op dit moment misschien wel de bekendste familie ter wereld, en zorgen maar al te vaak voor heel wat interessante artikels en posts op het internet. Daar willen ze nu verandering in brengen door opnieuw met een realityshow naar buiten te komen. Op die manier kan iedereen zien hoe de familie met al die verhalen omgaat, en wat er allemaal van klopt en wat niet.

Het bekende programma Keeping Up With The Kardashians eindigde nog maar in september 2020, maar toch beslist de familie om er nu opnieuw voor te gaan. Eén van de voornaamste redenen zou wel eens de opkomende cancel culture kunnen zijn, die ervoor zorgt dat heel wat bekende mensen aan de hand van één uitspraak of artikel volledig uitgespuwd worden. Daar wil de familie nu weerwoord tegen bieden, door de kijkers toegang te geven tot hun volledige privéleven.

Disney+

De reeks is oorspronkelijk van Hulu, maar zal dus vanaf donderdag 14 april 2022 ook wekelijks op Starz van Disney+ te zien zijn. Eén van de meest interessante personen in de nieuwe afleveringen zal zonder twijfel Kim Kardashian worden. Zij zit op dit moment in een bizarre situatie met ex-man Ye en ook in een nog redelijk prille relatie met komiek en acteur Pete Davidson.

Of we Ye en Davidson ook zullen zien, is nog niet bekend, maar in de trailer wordt er alleszins al uitgebreid over de kwestie gepraat. Ook Travis Scott, die eerder in opspraak kwam door het grote drama op Astroworld, zou, als vriend van Kylie Jenner, wel eens kunnen opduiken.

Bekijk de trailer van The Kardashians hier:

The Kardiashians verschijnt vanaf 14 april op Disney+. Nog geen Disney+? Geen zorgen! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...