Kourtney Kardashian probeert nieuwe opvallende ‘behandeling’ om zwanger te worden van Travis Barker

In haar poging om zwanger te raken van Travis Barker heeft Kourtney Kardashian zich gewend tot een nieuwe, alternatieve behandeling. In een aflevering van The Kardashians onthulde ze aan haar moeder en zussen dat ze sinds kort haar vagina stoomt met rozenwater.

Kourtney Kardashian en Travis Barker trouwden eerder deze maand voor de wet. Dat huwelijk bezegelden ze vorige week met een groot feest in Italië. Voor Kourtney is het al haar tweede huwelijk en voor Travis zelfs al zijn derde. Beiden hebben ook al kinderen uit die vorige huwelijken, respectievelijk drie en twee.

Vruchtbaarheidsproblemen

Toch willen de 43-jarige Kourtney Kardashian en de 46-jarige Travis Barker ook samen kinderen hebben. In de nieuwe Disney+-serie The Kardashians sprak het koppel al meermaals over de moeilijkheden die ze daarbij ondervinden. Kourtney wendt zich dan ook al langer tot heel specifieke, alternatieve methodes, waar weinig tot geen wetenschappelijk bewijs voor is.

Kourtney Kardashian haalde vorige week het nieuws door te vertellen dat een dokter haar had aangeraden om tot vier keer per week het sperma van Travis Barker te drinken.

Panchakarmabehandeling

Daarnaast volgt de oudste Kardashian-zus ook een panchakarmabehandeling, die haarzelf moet reinigen. “Ik ben meer dan 2 kilogram afgevallen, maar dat was niet het doel. Het doel was om alle gifstoffen kwijt te raken en gezonde eicellen te hebben”, begon ze haar uitleg in The Kardashians tegen haar moeder Kris Jenner en zussen Kim en Khloe.

“Toen heb ik een Yoni-steamer gebruikt en ik wil jullie allemaal een Yoni-steamer kopen. Het is zo goed voor je vagina, je stopt er rozen en zo in”, ging het bizarre verhaal verder. Zus Khloe klonk iets minder enthousiast over het idee: “Ik wil mijn vagina daar niet insteken. Een gestoomde vagina? Klinkt vies!”, zei ze met een bedenkelijk gezicht.

Meer
Lees meer...