‘The Lincoln Lawyer’ krijgt tweede seizoen op Netflix

De Amerikaanse advocatenserie The Lincoln Lawyer krijgt officieel een tweede seizoen. Dat heeft Netflix aangekondigd. Het eerste seizoen, dat in mei dit jaar verscheen op de streamingdienst, deed het ontzettend goed. Voor velen was het dan ook geen verrassing dat Netflix nu aan een tweede seizoen bezig is.

De succesvolle advocatenserie The Lincoln Lawyer krijgt een vervolg. De Netflix serie is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Michael Connelly. In het eerste seizoen zagen we hoe Mickey Haller, gespeeld door Manuel Garcia-Rulfo (The Magnificent Seven), zijn carrière als strafrechtadvocaat terug op de rails probeert te krijgen. Sinds de release van The Lincoln Lawyer heeft de reeks altijd een plekje in de Top 10 van Netflix kunnen veroveren.

Boekverfilming

Het tweede seizoen van The Lincoln Lawyer zal gebaseerd zijn op het vierde boek in de gelijknamige boekenreeks van Michael Connelly, namelijk The Fifth Witness. De serie zal opnieuw bestaan uit tien afleveringen. Daarnaast zal Dailyn Rodriguez (Queen of the South) mee aan boord komen als producer, naast Ted Humphry en David E. Kelley.

Het vierde boek volgt het verhaal van Lisa Trammel, een vrouw die al acht maanden een cliënt is van Mickey. De advocaat doet er alles aan om te voorkomen dat de bank het huis van zijn cliënt afneemt. Tot spanningen hoog oplopen en onrechtvaardigheid zijn tol begint te eisen. Of het nieuwe seizoen het plot van dit boek volledig zal volgen, is tot dusver nog niet bekend.

Wanneer het tweede seizoen van The Lincoln Lawyer te zien zal zijn op Netflix werd nog niet bekend gemaakt.

Meer
Lees meer...