Left Right
scrollTop top

‘The Masked Singer’ zit erop voor Suikerspin: deze BV hield zich schuil achter het masker


Suikerspin The Masked Singer
© Suikerspin in ‘The Masked Singer’ – VTM

Elke vrijdag moet één van de masked singers z’n masker afnemen. Deze week was het de beurt aan suikerspin. Zij had nochtans het speurderspanel omvergeblazen met haar indrukwekkende stem. In haar laatste aflevering zong ze (net als de andere gemaskerde kandidaten) twee nummers. Suikerspin koos voor Crazy in Love van Beyoncé en Who You Are van Jessie J.

Het speurdersteam was verdeeld. Toen bleek dat Suikerspin haar masker moest afdoen, kregen ze alle vier nog één kans om te raden. En alle speurders gaven een andere naam. Jens Dendoncker koos voor Zita Wauters, Julie Van den Steen was dan weer overtuigd van Danira Boukhriss. Karen Damen ging voor Nora Gharib en gastspeurder Lize Feryn noemde Charlotte Leysen.

“De baby was er altijd bij”

Uiteindelijk bleek Karen Damen als enige gelijk te hebben. Niemand minder dan Nora Gharib zat al die tijd verscholen onder het masker van Suikerspin. Haar naam was al snel in het programma opgedoken. Maar die was ook even snel weer verdwenen, omdat ze net bevallen was.

Die bevalling heeft Nora Gharib dus helemaal niet tegengehouden. Meer nog: “De baby was er altijd bij!” Dat vertelde de 27-jarige zangeres en actrice nadat ze haar masker had afgezet. Amper acht dagen na haar keizersnede stond ze al op het podium voor een eerste repetitie van The Masked Singer.

Uitgesteld

De opnames van The Masked Singer zouden normaal al veel eerder doorgegaan zijn. Maar ze werden uitgesteld door de coronacrisis. Op het moment waarop het programma normaal gepland stond, was Nora acht maanden zwanger. Haar bolle buik zou ze wegsteken onder het giga-hoge rokje van Suikerspin.

Finaleweek met 3 afleveringen

Volgende week nemen Duiker, Koningin en Wolf het tegen elkaar op in de grote finale van The Masked Singer. Voor VTM die uitzendt op vrijdag 6 november, krijgen fans nog heel wat meer van The Masked Singer te zien. De finaleweek krijgt namelijk maar liefst 3 afleveringen.

Op woensdag 4 november is De Geheimen achter The Masked Singer te zien. Daarin zien we hoe het programma is verlopen voor alle afvallers tot dan. Zij vertellen ook hoe zij het avontuur hebben ervaren en wat zij hebben gedaan om hun identiteit geheim te houden.

Na de finale op vrijdag volgt er zaterdag 7 november een nabespreking in The Masked Singer: The Day After. Daarin worden de drie finalisten gevolgd en krijgen we hun reacties na de bekendmaking van de winnaar. Zij blikken ook terug op het avontuur en hoe zij alles beleefd hebben.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  59.750.988
 • Aantal
  doden
  1.409.160
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  561.803
 • Aantal
  doden
  15.938