‘The Lord of the Rings’-serie ‘The Rings of Power’ krijgt eerste trailer

Zoals we eerder al schreven, vond vorige nacht de Super Bowl plaats nabij Los Angeles, Californië. Zoals elk jaar ligt de focus niet alleen bij de American Football-wedstrijd, maar ook bij de reclamespots die tussendoor getoond worden. Bedrijven investeren vaak miljoenen dollars om een plekje in de Super Bowl te veroveren. Dat was ook het geval voor Amazon Studios, dat deze nacht de eerste beelden van The Rings of Power de wereld instuurde.

In september komt Amazon Studios met een prequelserie van The Lord of the Rings. In The Rings of Power zullen fans meer te weten komen over de geschiedenis van Midden-aarde en de bekende ringen. Hoewel de studio eerder al posters deelde, kwam die nu pas met een officiële eerste trailer. De reeks is vanaf 2 september te zien op Amazon Prime Video.

The Rings of Power

The Rings of Power speelt zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen in The Hobbit en The Lord of The Rings af. In tegenstelling tot die titels, is de nieuwe reeks geen verfilming van een bestaand verhaal. Het is wel gebaseerd op een boek van J. R. R. Tolkien, waarin hij de geschiedenis van Midden-aarde uitlegt. De serie zal dus gaan over het ontstaan van de ‘rings of power’, het laatste bondgenootschap tussen mensen en elven, enzovoort.

In een interview met Variety vertelden de makers J.D. Payne en Patrick McKay dat ze in The Rings of Power op zoek willen gaan naar een balans tussen alle verhalen. “Het brengt alle grote gebeurtenissen op Midden-aarde tot één geheel”, klonk het. “Tot nu toe zag het publiek alleen het verhaal over één bepaalde ring, maar er zijn er veel meer. En we kijken ernaar uit om dat verhaal met iedereen te delen.”

Bekijk de trailer van The Rings of Power hier:

Meer
Lees meer...