‘The Sky is the Limit All Stars’: Harry geeft verhaal achter grasobsessie

Vanaf vrijdag is The Sky is the Limit terug voor een All Stars-seizoen. Daarin zal Peter Boeckx opnieuw op bezoek gaan bij enkele opvallende gezichten uit de vorige seizoenen. Het gaat om Willy Naessens en zijn vrouw Marie-Jeanne, Michel Van den Brande, Marie-Anne De Nil, Yves Maes en Harry Schurmans en zijn vrouw Olga. Die laatste twee spelen de hoofdrol in de eerste teaser voor de reeks.

Peter Boeckx zal voor The Sky Is The Limit All Stars vanaf morgen, vrijdag 20 oktober 2023, zes oude (en nog steeds rijke) bekenden opnieuw opzoeken. Het gaat daarbij om industrieel Willy Naessens en zijn vrouw Marie-Jeanne (seizoenen 1 tot 3), kunsthandelaar Harry Schurmans en zijn echtgenote Olga (seizoenen 1 en 2), oprichter en eigenaar van stellingenbedrijf Kontrimo Michel Van den Brande (seizoenen 2 tot 4), eigenares van het vleesverwerkingsbedrijf De Nil en zoon Marie-Anne De Nil (seizoen 3) en de eigenaar van Containers Maes Yves Maes (seizoen 6).

The Sky is the Limit All Stars

In de teaser voor de eerste aflevering van The Sky is the Limit All Stars is te zien hoe Harry zijn gras tot op de centimeter afmeet. Daarbij vraagt reportagemaker Peter Boeckx aan Olga waar die fascinatie voor gras vandaan komt. Olga antwoordt: “Dat is eigenlijk met de jaren gegroeid, denk ik. Toen Harry nog klein was, wilde hij waarschijnlijk indruk maken op z’n ouders. En beetje bij beetje groeide dat verder.”

Harry bevestigt dat verhaal: “Onze pa was altijd zo aan het vitten op mij: ‘Jij kunt niets, jij bent niets waard’. Daarom wilde ik de gazon eens onder handen nemen. En ik had dat dan gedaan en het was echt heel mooi. Echt een hele metamorfose. En toen kwam hij thuis en zei hij: ‘Amaai, dat is mooi. Proper opgekuist’. Toen heeft mijn vader voor de eerste keer gezegd dat ik iets goed heb gedaan. En dat is me voor altijd bijgebleven en ben ik nooit vergeten.”

Bekijk hier de teaser voor de eerste aflevering van The Sky is the Limit All Stars:

The Sky is the Limit All Stars is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op Play4 en online via GoPlay.

Meer
Lees meer...