‘The Voice Kids’ introduceert pijnlijke ‘Superblock’

De zoektocht naar jong zangtalent gaat bijna opnieuw van start op VTM. Dan kan je namelijk kijken naar het zevende seizoen van The Voice Kids. Daarbij horen niet alleen nieuwe presentatoren en enkele nieuwe coaches, maar ook een nieuw spelelement.

The Voice Kids komt met enkele grote veranderingen voor het zevende seizoen. Zo krijgt het programma met Pommelien Thijs en Coely twee nieuwe coaches. Zij voegen zich bij Metejoor, die aan zijn tweede seizoen begint, en oudgediende Laura Tesoro, die er al voor de vijfde keer bij is. Daarnaast staat The Voice Kids onder leiding van een volledig nieuw presentatorenduo: Aaron Blommaert en Nora Gharib.

Superblock

Hoe dat allemaal in zijn werk gaat, kan je zien vanaf vrijdag 15 september. Dan nemen Laura, Metejoor, Pommelien en Coely namelijk plaats in de rode draaistoelen in hun jacht op nieuw jong muzikaal talent. Zij beschikken daarbij over een nieuw, genadeloos wapen. Na het optreden kunnen de coaches namelijk een zogenaamde ‘Superblock’ gebruiken. Met één simpele knop kunnen ze zo de stoel van een van de concurrerende coaches opnieuw omdraaien.

“Die Superblock maakt het extra spannend, want als je een megapleidooi aan het geven bent en je hebt het gevoel dat ze voor jou gaan kiezen, kan iemand je nog blokken. Dat is verschrikkelijk!”, zegt Laura over het nieuwe spelelement. “De Superblock is gemeen, maar ik kan niet wachten om die in te zetten”, klinkt het bij Pommelien.

In een eerste preview kunnen we alvast zien hoe Metejoor zijn Superblock goed weet te gebruiken om Coely buiten spel te zetten.

Bekijk hier de preview van The Voice Kids:

The Voice Kids is vanaf 15 september elke vrijdagavond om 20.35 uur te zien bij VTM en op VTM GO. 

Meer
Lees meer...