‘The Voice’-winnaar Christophe Verholle lanceert eerste single ‘Here To Stay’

Drie maanden na zijn overwinning in The Voice van Vlaanderen heeft Christophe Verholle opnieuw van zich laten horen. De 43-jarige West-Vlaming heeft met het lied Here To Stay een eerste single uitgebracht.

Eind april zorgde Christophe Verholle voor een enorme stunt in The Voice van Vlaanderen. In de laatste aflevering met Cross Battles, vlak voor de liveshows, leek zijn avontuur erop te zitten. Als deel van het team van Jan Paternoster werd hij toen namelijk naar huis gestemd. Laura Tesoro zag gelukkig zijn talent en viste de West-Vlaming op. 

Hij won uiteindelijk de Comeback Stage en kreeg zo toch zijn kans in de liveshows. Daar maakte Christophe week na week indruk. Zo werd hij uiteindelijk de verrassende winnaar. Het was de eerste keer dat iemand via de Comeback Stage van Laura Tesoro het programma wist te winnen. Die overwinning leverde hem toen 25.000 euro op en de kans om een single op te nemen bij Universal.

Here To Stay

Die single is er nu. Het nieuwe nummer heet Here To Stay en is een mengeling tussen rock, pop en beetje country. “Soms zit ik nog met twijfels, maar ik ga veel werken en blijven doorzetten zodat ik er echt kan staan!”, zegt Christophe Vanholle zelf over zijn debuutsingle. Later deze zomer zal hij het nummer onder andere live brengen bij Tien om te Zien.

Naast zijn muziekcarrière werkt Christophe nog steeds in het schoolsecretariaat van het MSKA in Roeselare. In zijn vrije tijd is hij ook zanger van een rockband.

Meer
Lees meer...