‘The Voice van Vlaanderen’: Drie talenten maken kans op laatste ticket voor team Laura

Na de meest recente aflevering van The Voice van Vlaanderen kennen we 14 van de 15 talenten die doorgaan naar de liveshows. Alleen de laatste plaats in het team van Laura Tesoro moet nog ingevuld worden. Drie jonge zangers en zangeressen komen daarvoor nog in aanmerking en het zijn de luisteraars van Qmusic die zullen beslissen wie het ultieme ticket krijgt.

Na tien weken vol Blind Auditions, Battles en daarna de pas ingevoerde Cross Battles kunnen we ons in het negende seizoen van The Voice van Vlaanderen eindelijk opmaken voor de liveshows. Daarin zullen de vijftien overgebleven talenten vier weken lang strijden om uit te maken wie echt dé Voice van Vlaanderen 2024 is.

14 van die talenten kennen we ondertussen al. Het gaat om maar liefst vijf artiesten uit het team van Mathieu Terryn, drie zangers uit het team van Koen Wauters, twee zangers uit het team van Jan Paternoster en twee zangeressen uit het team van Natalia. Deze twaalf namen raakten in de liveshows via de traditionele weg.

Comeback Stage

Daarnaast was er echter ook The Voice Comeback Stage op VTM GO. Daarvoor kon Laura Tesoro de voorbije weken kandidaten oppikken die afgevallen waren. Zo pikte ze de 20-jarige Nicole op na de Blind Auditions, waarna zij week na week de concurrentie versloeg. Deze week kreeg ook de 42-jarige Christophe van Laura zijn ticket voor de liveshows.

Daardoor zijn er nog drie overgebleven kandidaten voor amper één ticket. Het gaat om Ward (20) uit Boortmeerbeek, Lucas (16) uit Oostkamp en Yasmine (23) uit Brecht. Zij zullen dinsdag 2 april tussen 16 en 19 uur bij Yoren Linsen op Qmusic hun nummer uit de Blind Auditions brengen. Daarna is het aan de luisteraars om te beslissen wie doorstoot naar de liveshows.

The Voice van Vlaanderen is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...