‘The Voice’: Deze songs hoor je in de tweede Battles

Na enkele weken vol Blind Auditions is het vrijdag in The Voice van Vlaanderen alweer tijd voor een tweede ronde Battles. Daar hoor je per team telkens vier talenten aan het werk, die allemaal hopen op een plaatsje in de Knock-Outs.

Na enkele weken vol Blind Auditions wisten de vier coaches – Natalia, Koen Wauters, Mathieu Terryn en Jan Paternoster – hun teams in The Voice van Vlaanderen volledig te vullen met talenten. Daardoor ging vorige week de afvalrace van start. Dat gebeurt traditioneel in de eerste plaats met een hele reeks Battles, waarvan we deze week de tweede aflevering te zien krijgen.

Alle songs

Team Mathieu

  • Marouane (19, Gent) en Axelle (20, Zomergem) brengen het aartsmoeilijke Writings On The Wall van Sam Smith. “Sam Smith zingt dit zelf nooit live omdat het zo een moeilijk nummer is en ik geef dat aan twee jonge mensen die hiervoor nog nooit op een podium hebben gestaan”, legt Mathieu Terryn uit. “Ze zijn alle twee nog jong en onervaren, maar hebben een zeer eigen authentiek stemgeluid. Dit nummer gaat van laag naar hoog en héél hoog. Het is absoluut geen gemakkelijk nummer, maar dit kan een magische Battle worden.”
  • Sven (26, Aalst) en Paak (22, Tervuren) krijgen tijdens hun voorbereiding hulp van gastcoach DAAN. Hij helpt hen om zich klaar te storen voor het brengen van Don’t Dream It’s Over in de versie van Ariana Grande en Miley Cyrus.

Team Jan

Team Natalia

  • Charlotte (22, Westerlo) en Sandy (18, Huizingen) krijgen tijdens hun repetities hulp van gastcoach Jef Neve. “Wat bij deze meisjes het meest spannende is, is de vraag: gaan ze het tot een goed einde brengen?”, zegt coach Natalia over hun versie van What Do You Want From Me van Adam Lambert.
  • Lola (19, Drongen) en Yasmine (23, Brecht) worden uit hun comfortzone gehaald met het vrolijke Dance The Night van Dua Lipa uit de film Barbie.

Team Koen

  • Na een dagje teambuilding op het racecircuit is het tijd om te repeteren. Charlotte (25, Aalter) en Wout (24, Aalter) brengen op het The Voice-podium namelijk Mild Voor Mij van Pommelien Thijs, een cover van Easy On Me van Adele.
  • Remco (26, Schoten) en Charlotte (22, Bissegem) sluiten de muzikale avond af met het emotionele Until I Found You van Stephen Sanchez. Zij zetten daarbij hun coach Koen Wauters voor een aartsmoeilijke keuze.

The Voice van Vlaanderen is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...