‘The Voice van Vlaanderen’: Christophe en Wouter brengen stevig optreden

The Voice van Vlaanderen gaat deze week verder met een nieuwe reeks Battles. De meest opvallende daarbij is ongetwijfeld die tussen de 42-jarige Christophe en de 34-jarige Wouter. Zij brengen namelijk een wel heel stevig optreden.

Na enkele weken vol Blind Auditions wisten de vier coaches – Natalia, Koen Wauters, Mathieu Terryn en Jan Paternoster – hun teams in The Voice van Vlaanderen volledig te vullen met talenten. Daardoor ging vorige week de afvalrace van start. Dat gebeurt traditioneel in de eerste plaats met een hele reeks Battles. Die beloven ook deze week voor veel vuurwerk te zorgen.

Jan Paternoster

Bij het team van Jan Paternoster is dat vuurwerk alleszins aanwezig. Zijn tweede Battle gaat namelijk tussen de 42-jarige Christophe uit Roeselare en de 34-jarige Wouter uit Deinze. De twee wonen dus niet zo ver van elkaar, maar hun stemmen zijn wel compleet anders. Zo is Christophe eerder een rustige rocker, terwijl Wouter staat voor energieke grunge, een ideale mix om een mooi duet te brengen.

Wouter en Christophe krijgen van Jan Paternoster het nummer Weak van Skunk Anansie, een keuze waar presentatrice An Lemmens alvast heel enthousiast over wordt. Tijdens het optreden van de twee kunnen we zien dat ze niet alleen hun eigen coach Jan blij maken, maar ook een opvallende reactie weten uit te lokken bij Natalia.

Bekijk hier het optreden van Wouter en Christophe in The Voice van Vlaanderen:

The Voice van Vlaanderen is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...