‘The Voice’: Deze songs hoor je in de eerste Battles

Het nieuwe seizoen van The Voice is vanaf vrijdag alweer toe aan de battles. Daarin strijden duo’s uit de verschillende teams voor een plekje in de volgende ronde. Voor het zover is, worden alle kandidaten klaargestoomd door hun coaches en diens hulpcoaches. Uiteindelijk geven twee duo’s per team het beste van zichzelf op het podium.

In The Voice van Vlaanderen zagen we in de Blind Auditions van de voorbije weken hoe talenten zich in een team probeerden te worstelen. Uiteindelijk zitten zowel de teams van Natalia en Koen Wauters, als die van Mathieu Terryn en Jan Paternoster behoorlijk vol. In de volgende ronde komen de verschillende talenten lijnrecht tegenover een andere kandidaat uit hun team te staan. Dat zorgt deze vrijdag alvast voor vuurwerk.

Songs

In team Jan nemen Lune (23) en Kevin (25) het alvast tegen elkaar op. In een workshop krijgen ze bezoek van zanger Willy Sommers, die hen ook meteen laat weten dat coach Jan Paternoster voor een Vlaamse klassieker heeft gekozen. Het duo zal Sweet Caroline van Christoff zingen. Anouk (34) en Xerxes (30) gaan met Fleabag van Yungblud dan weer de iets extremere richting uit.

Bij team Mathieu draait het dan weer wat meer om popmuziek. Daar staan Fleur (20) en Liene (19) tegenover elkaar. Zij brengen Nightcall van London Grammar en kregen zelfs de hulp van DAAN om die performance tot een goed einde te brengen. De tweede battle gaat tussen Hannah (20) en Marthe (18). Zij mogen het popidool in zichzelf naar boven halen tijdens Anti-Hero van Taylor Swift.

Voor iets rustigere battles moeten we bij team Koen zijn. Hij laat Kobe (23) en Soraya (18) het emotionele Last Request van Paolo Nutini zingen en geeft ook zijn tweede duo een pakkende song. Voor Pieter (32) en Noor (23) staat namelijk Little Submarine van The Starlings op het programma. Die song werd bekend in Liefde voor Muziek.

Ook in team Natalia maken ze zich op voor de Battles. Daar staat Selina (22) tegenover jongste deelnemer Ramy (16). Voor hen koos Natalia voor de song These Days van Rudimental, eentje waarbij de twee alvast hun dansbenen kunnen insmeren. Wouter (30) en Elke (49) zoeken het met Undo It van Carrie Underwood dan weer in de richting van de country.

The Voice van Vlaanderen is elke vrijdag om 20.40 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...