‘The Voice van Vlaanderen’: Deze songs hoor je tijdens de negende Blind Auditions

De laatste Blind Auditions van The Voice van Vlaanderen komen eraan. Vrijdag en zondag hopen de laatste talenten een plaatsje te bemachtigen in de teams van een van de vijf coaches. Dit zijn de songs die je vrijdag zal horen.

Het negende seizoen van The Voice van Vlaanderen is ondertussen al even bezig. Deze week is het zelfs al tijd voor de laatste Blind Auditions van dit seizoen. Zowel vrijdag als zondag proberen nog heel wat ambitieuze zangers en zangeressen een plekje te veroveren in de teams van coaches Koen Wauters, Natalia, Mathieu Terryn en Jan Paternoster, of Comeback Coach Laura Tesoro.

Alle songs

  • Sandra (Baasrode) woont al 15 jaar in België, maar heeft Poolse roots. Daar deed ze als kind al mee aan meerdere muziekwedstrijden. Toch heeft ze haar droom nog niet opgegeven. Ze hoopt namelijk ooit op wereldtournee te kunnen gaan en te zien hoe mensen haar liedjes meezingen. Auditie doet ze met I Wanna Dance With Somebody van Whitney Houston.
  • Anouk (34, Duffel) zingt al heel haar leven, maar heeft nog maar sinds kort plannen om van muziek ook haar beroep te maken. Ze ging namelijk muziek studeren. “Ik kan met overtuiging zeggen dat die jaren op de jazzstudio de beste jaren van mijn leven waren”, klinkt het. Ze zingt Muddy Waters van LP.
  • Marouane (19, Gent) is de jongste die vrijdag auditie doet en hoopt de coaches te overtuigen met When The Party’s Over van Billie Eilish.
  • Sofie (26, Hasselt) werkt in een museum en heeft een passie voor jazz en blues. Ze is verslaafd aan zingen en doet het dan ook voortdurend. Auditie doet ze met Married To The Blues van The Nortons. 
  • Tim (29, Gent) deed twee jaar geleden ook auditie bij The Voice. Toen was het zijn allereerste keer op een podium, nu heeft hij al meer ervaring en veel meer zelfvertrouwen. Kan hij Koen opnieuw overtuigen met No Right To Love You van Rhys Lewis?
  • Aaron (26, Oudenburg) is zanger en gitarist in de band The Flashbacks en heeft dus al heel veel podiumervaring. Toch is ook voor hem het podium van The Voice een uitdaging. Hij gaat die uitdaging aan met de rockabillyhit Rock This Town van Stray Cats.
  • Christophe (42, Roeselare) maakt ook deel uit van een band: Blain. Normaal zingt hij voornamelijk grunge, maar deze keer waagt hij zich aan The Rambler van Black Stone Cherry.
  • Wouter (34, Deinze) gooide recent zijn leven om en stopte als internationale sales om voor leerkracht te gaan studeren. Bij die verandering hoort ook een poging in The Voice met Crawling van Linkin Park.

The Voice van Vlaanderen is elke vrijdag om 20.40 uur en elk zondag om 20 uur te zien op VTM op VTM GO.

Meer
Lees meer...