‘Tien om te Zien’: Deze artiesten staan in de tweede week op het podium

De zomer is officieel begonnen en dat betekent dat ook Tien om te Zien binnenkort terugkeert. Enkele weken geleden maakte VTM al heel wat artiesten bekend en vorige week volgde de eerste line-up. Ook vandaag doet de zender er nog een line-up bij voor week 2.

Ook deze zomer keert Tien om te Zien terug naar Westende en op televisie. In juli barst het feest daar maar liefst acht dagen los. Net als vorig jaar wordt het programma gepresenteerd door Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

Tijdens de verschillende uitzendingen komen er heel wat artiesten aan bod. Eerder liet de zender al weten dat Clouseau er een speciale concertavond organiseert om hun 40ste verjaardag te vieren en raakte ook bekend dat K3, Marti Pellow, ex-frontman van de wereldband Wet Wet Wet, Suzan & Freek, Metejoor, Maksim & Hannah Mae én Willy Sommers & Wendy Van Wanten al van de partij zullen zijn.

22-24 juli

Deze keer gaat het om de opnames op 22, 23 en 24 juli. Op maandag 22 juli staan opnieuw Metejoor en Aaron Blommaert op het podium. Maar deze keer krijgen ze het gezelschap van heel wat nieuwe namen. Denk daarbij maar aan Christophe, de winnaar van The Voice, Sylver, Grace, IIII en The Starlings. Daarnaast zullen Clouseau, Sam Gooris en Phil Kevin van de song Komaan En Doe Het ook van de partij zijn. Ook de cast van Tien om te Zien De Musical brengt voor het eerst live een nummer.

Op de tweede dag, dinsdag 23 juli, is het opnieuw de beurt aan vaste waarden als Regi, CAMILLE, Christophe, Willy Sommers, Mega Mindy en Gustaph. Maar ook Get Ready! is op die dag nog eens te zien, net als Glennis Grace. De band Sunny Side Up van Raf Van Brussel houdt dan weer een reünie.

Bij de laatste opnamedag op woensdag 24 juli zijn dan weer heel andere namen van de partij. Zo komen Cleymans & Van Geel en K3 langs, maar kunnen fans ook Maksim & Hannah Mae, Berre en Omdat Het Kan & Average Rob verwachten. André Hazes & Mart Hoogkamer zorgen voor het Nederlands geweld en ook Jacques Vermeire en Günther Neefs komen langs. Hét sfeermoment komt dan weer van X-Session.

De uitzendingen van Tien om te Zien zijn vanaf 21 juli elke zondag om 20.35 uur te zien bij VTM.

Meer
Lees meer...