‘Tien Om Te Zien’ viert 40 jaar Clouseau met speciale concertavond

Nog twee maanden en Tien Om Te Zien keert terug. De Belgische kust bereidt zich voor op acht opeenvolgende feestavonden van maandag 15 tot donderdag 25 juli. Dit jaar wordt de slotavond extra bijzonder, want dan viert het programma de 40ste verjaardag van Clouseau met een unieke special.

Ook in 2024 keert Tien Om Te Zien terug naar Westende en op televisie. In juli barst het feest daar maar liefst acht dagen los. Net als vorig jaar wordt het programma gepresenteerd door Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

Tijdens de verschillende uitzendingen komen er heel wat artiesten aan bod. Het gaat daarbij zowel om nationale als internationale artiesten. Wie er precies allemaal op de affiche zal staan, is nog niet bekend. Maar het meest opvallende optreden komt zonder twijfel van Clouseau.

Speciaal concert

Op donderdag 25 juli zullen Koen en Kris Wauters de zeedijk van Westende verrassen met een exclusief concert vanaf het TOTZ-podium. Het bijzondere aan deze avond is dat de kijkers thuis de setlist bepalen. Iedereen kan nu via VTM.be stemmen op hun favoriete Clouseau-hits, en zo mee de top 10 voor de Clouseau-special samenstellen.

Koen en Kris Wauters zijn alvast enthousiast over de aankomende special. “De tien populairste nummers van Clouseau doorheen de jaren … Wij hebben wel een vermoeden, maar de lijst durft toch al eens te veranderen. Bovendien hebben we een hele geschiedenis met het programma Tien Om Te Zien en dat kan misschien het resultaat beïnvloeden? We kijken er naar uit!”

Stemmen voor de songs kan hier. Tickets voor de uitzending zijn ook beschikbaar via VTM.be.

Meer
Lees meer...