‘Tien Om Te Zien’ keert terug en zal deze zomer acht (!) keer te zien zijn in Westende

Ook in 2024 zal Tien Om Te Zien van de partij zijn in Westende en op televisie. In de maand juli is het maar liefst acht dagen lang feest. Van 15 tot 25 juli komen heel wat binnenlandse en zelfs buitenlandse artiesten optreden op de zeedijk. Net zoals vorig jaar wordt het programma gepresenteerd door Anne De Baetzelier, Willy Sommers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

Wie deze zomer niet weet wat doen, kan altijd naar het strand voor een streepje muziek. Daar wordt namelijk in juli opnieuw een feestje gehouden tijdens de opnames van Tien Om Te Zien. Die opnames vinden plaats van 15 tot 18 juli en van 22 tot 25 juli.

Tien Om Te Zien

Bij een terugkeer van Tien Om Te Zien horen natuurlijk ook presentatoren Willy Sommers en Anne De Baetzelier. Net zoals vorig jaar krijgen zij opnieuw de hulp van Laura Tesoro en Aaron Blommaert. Samen verwelkomen zij weer een hele resem aan Belgische en Nederlandse artiesten. Van nieuwe talenten tot vaste waarden, iedereen zal de revue passeren.

Elk seizoen zorgt Tien Om Te Zien ook voor enkele verrassingen. Zo was er twee jaar geleden de komst van Sam Ryder en zorgde het programma vorig jaar voor de comeback van de M-Kids. Wat het programma dit jaar in petto heeft, valt nog af te wachten. Maar de presentatoren klinken alvast enthousiast. “Het is zo mooi om te zien dat Tien Om Te Zien mensen samenbrengt en hen herinneringen laat maken. Dat we dat nu acht keer na elkaar mogen doen is echt iets om naar uit te kijken”, klinkt het.

Bekijk de teaser met opvallende tattoo’s voor Willy Sommers hier:

Tien Om Te Zien is deze zomer te zien op de zeedijk van Westende en later ook op VTM.

Meer
Lees meer...