‘Tien Om Te Zien’: M-Kids roepen iedereen op om grootste ‘Indianendans’ ooit te komen dansen

Volgende week staan de eerste twee opnamedagen van Tien Om Te Zien op de agenda. Op maandag 24 juli zullen op de zeedijk van Westende ook de M-Kids optreden. Om dat optreden onvergetelijk te maken, hebben die nu opgeroepen aan iedereen om af te zakken naar de Belgische kust om de grootste indianendans ooit te dansen.

Tien Om Te Zien keert volgende week terug naar de Belgische kust. De eerste twee opnamedagen staan namelijk gepland op maandag 24 en dinsdag 25 juli. Later zal de show ook nog terugkeren op 7, 8 en 9 augustus. Vanaf vrijdag 28 juli kan je ook iedere vrijdagavond om 20.35 uur terecht op VTM voor een nieuwe uitzending van Tien Om Te Zien. De presentatie wordt opnieuw verzorgd door het viertal Anne De Baetzelier, Willy Somers, Laura Tesoro en Aaron Blommaert. 

M-Kids

VTM maakte eerder deze week de precieze line-up bekend van de eerste twee avonden van Tien Om Te Zien. Daaruit bleek dat de M-Kids op maandag 24 juli zullen optreden in Westende. Voor heel wat twintigers en dertigers wordt dat ongetwijfeld een nostalgisch moment.

Recent verscheen alle muziek van de M-Kids op de streamingdiensten en iets later kwam er nog meer goed nieuws. Britt (34), Davina (35) en Tamara (35) kondigden namelijk een comeback aan. Dat deden ze eerst op De Foute Party van Qmusic en nu zal het drietal dus ook optreden op Tien Om Te Zien.

Indianendans

We moeten waarschijnlijk niet meer uitleggen wie de M-Kids zijn. Tussen 2000 en 2005 scoorde de meidengroep verschillende hits met nummers als SwingenFunky MonkeyIndianendans en Halloween. Het is het nummer Indianendans dat de M-Kids ook in Westende zullen brengen.

“Iedereen is welkom in Westende. Niet alleen op de dijk, maar ook op het strand of in de duinen. Wij brengen onze grootste hit Indianendans en het zou superleuk zijn als we daar de grootste indianendans ooit kunnen doen. Maar dat kunnen wij met drie niet alleen, we hebben jullie hulp nodig. Wij hebben er alvast heel veel zin in!”, klinkt het in een oproep.

Bekijk hier de oproep van de M-Kids voor Tien Om Te Zien:

Tien Om Te Zien is vanaf vrijdag 28 juli wekelijks om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...