Muziek van M-Kids eindelijk op alle streamingdiensten te horen

Het is eindelijk zover! Na twintig jaar is de muziek van de M-Kids te horen op onder andere Spotify en Apple Music. De girlband werd in 2000 opgericht en kende vroeger heel wat hits. Toch kon er op nostalgische feestjes vaak geen gebruik gemaakt worden van hun muziek, omdat die nergens te vinden was. Maar daar is nu verandering in gekomen.

Goed nieuws voor wie binnenkort een nostalgisch feestje wil geven. Universal Music heeft namelijk bekendgemaakt dat de volledige discografie van de M-Kids vanaf nu op alle muziekstreamingdiensten te beluisteren is. Dat was daarvoor nog niet het geval, waardoor velen op een illegale manier aan de muziek moesten geraken. De komende maanden kunnen feestvierders zich dus aan hits als Halloween en Poppa Joe verwachten.

M-Kids

Naast K3 waren de M-Kids zonder twijfel de bekendste girlband uit de jaren 2000. De groep bestond uit Tamara en Davina Cambré en Britt De Winter. Zij werden na audities samengezet en werden meteen ontzettend populair na hun debuutalbum ‘Cool’. Daarop stonden onder andere de hits Swingen en Halloween. Het is vooral die laatste die jaarlijks nog terugkeert op verschillende sociale media naar aanleiding van de gelijknamige ‘feestdag’.

Na hun debuutalbum kwamen er in 2002 en 2003 nog twee albums, ‘Crazy!’ en ‘Power’. Dankzij die albums maakte de wereld kennis met Funky Monkey, Poppa Joe en Indianendans. Die laatste was een Nederlandstalige versie van In Zaire. In 2005 stopte de band ermee, maar toch zorgden ze er in vijf jaar tijd voor dat een volledige generatie hen kent.

En die generatie kan hun muziek nu dus zonder problemen streamen via streamingdiensten als Spotify en Apple Music. Laat die nostalgische feestjes dus maar komen!

Meer
Lees meer...