‘K3, Live Late Night’ krijgt extra datum door groot succes

Deze ochtend gingen de ticketverkoop voor ‘K3, Live Late Night’ in Middelkerke van start. De show vindt plaats op 23 juli 2023 en focust met staanplaatsen vooral op een ouder publiek. En dat publiek had er duidelijk zin in, want de tickets vlogen de deur uit. Om die reden is er nu een tweede datum toegevoegd.

K3 is nog steeds populair bij jong en oud. Eerder deze week werd aangekondigd dat de meidengroep volgende zomer met een groot liveconcert in Middelkerke zou staan, en vandaag vlogen de tickets voor dat concert al de deur uit. Daarom komt er nu een tweede concert. Dat zal plaatsvinden op 12 augustus 2023.

K3

Dat K3 niet enkel voor kleine kindjes is, dat bewees de meidengroep al tijdens de tour in 2015. Toen organiseerde Studio 100 al een aantal shows voor volwassenen, en dat kon op heel wat enthousiasme rekenen.

Vorige zomer was er al een eerste soortgelijk optreden in Middelkerke, waar K3 toen ook met liveband te zien was. En nu doet Studio 100 dat succes nog eens over met ‘K3, Live Late Night’. Daarmee lijkt het het succes van de Rewind Party’s te willen verderzetten.

Live Late Night

Tijdens het optreden zullen Marthe, Hanne en Julia begeleid worden door een uitgebreide liveband en zullen er, net zoals bij andere concerten, ook staanplaatsen zijn. Het concert wordt vooraf gegaan door een dj.

Dat het concept meteen aansloeg, werd deze ochtend duidelijk. De ticketverkoop voor het optreden op 21 juli ging om 10 uur van start en slechts enkele uren later waren de tickets al de deur uit. Om die reden werd er dus meteen een tweede datum toegevoegd, 12 augustus 2023.

Tickets voor het optreden op 12 augustus 2023 zijn beschikbaar via deze website.

Meer
Lees meer...