K3-fans vragen Studio 100 om nieuwe show voor volwassenen

Dat K3 niet enkel voor kleine kindjes is, dat bewees de meidengroep al tijdens de tour in 2015. Toen organiseerde Studio 100 al een aantal shows voor volwassenen, en dat kon op heel wat enthousiasme rekenen. Nu, zeven jaar later, wil het volwassen publiek wéér zo’n versie van de nieuwe K3-show met Julia. Daarvoor startten ze een petitie.

Een aantal K3-fans zijn online een actie gestart. Ze willen, net zoals in 2015, een speciale voorstelling van de huidige K3-show, die focust op een volwassen publiek. Dat wil zeggen: staanplaatsen, uit volle borst meezingen en schaamteloos dansen.

Show voor volwassenen

K2 Zoekt K3 zorgt er net als K3 Zoekt K3 voor dat de aandacht voor de meidengroep nóg meer toeneemt dan al het geval was. Nadat Julia Boschman (19) in november vorig jaar het nieuwe K3’tje werd, waren heel wat mensen (waaronder veel volwassenen) superenthousiast over de nieuwe aanwinst van de groep. Dat resulteert nu in het feit dat een aantal fans graag een nieuwe show voor volwassenen zouden hebben, zodat ze Julia extra enthousiast kunnen verwelkomen.

Via Instagram deelde de pagina @k3highlights een oproep die ondertussen al meer dan 5.800 likes kreeg. Daarin vroeg het Studio 100 om na te denken over een extra K3-show voor volwassenen, aangezien de setlist van de ‘Kom Erbij’-show zoveel nostalgische songs bevat.

“Zoals velen onder jullie merkten, is de setlist eentje waar ook de grote/oudere fans heel erg gelukkig van worden. Daarom zijn we met enkele fans op het idee gekomen om Studio 100 te overtuigen opnieuw een show te organiseren, speciaal voor de net wat oudere fans”, stond er te lezen. Dezelfde oproep stond ook als bijschrift in een petitie. Of Studio 100 in zal gaan op het verzoek, valt af te wachten, maar wij zijn alvast fan!

Meer
Lees meer...