Remi en Diede uit ‘K2 zoekt K3’ gaan samen single uitbrengen

Na Ziggy en Celester en Luca en Amy gaan nog twee K2 zoekt K3-kandidaten muzikaal samenwerken. Remi De Smet (20) en Diede van den Heuvel (21) brengen volgende week, op 11 maart, hun eerste single uit. Dat maakten ze allebei bekend op hun sociale media.

Eind vorig jaar won de 19-jarige Julia Boschman het programma K2 zoekt K3, waarmee ze het nieuwe K3’tje werd. Ondertussen heeft Julia er al een aantal concerten van de nieuwe K3-show opzitten, maar ook een aantal van haar medekandidaten uit het programma vonden ondertussen hun weg naar de showbizz. Volgende week zijn Remi, halve finalist, en Diede, finalist, aan de beurt. Zij brengen op vrijdag 11 maart samen een single uit.

Duo’s

Het lijkt erop dat het programma K2 zoekt K3 heel wat nieuwe vriendschappen heeft gesmeed. Een aantal weken geleden brachten ex-kandidaten Ziggy en Celester met Suikerspin al samen een single uit en ook Luca en Amy gaan samenwerken in de coverband De Bende. Nu zijn ook Remi en Diede aan de beurt, want de twee werken samen aan nieuwe muziek. De eerste song zal volgende week, op 11 maart, uitkomen. Dat maakten ze bekend via sociale media.

Ze postten elk apart een video waarin ze in een studio te zien zijn en vertellen over een nieuw project. “Ik zal jullie ook vertellen met wie ik die nieuwe single heb opgenomen”, klinkt het in de video van Diede, waarna Remi het beeld komt ingelopen. Bij Remi’s post was hetzelfde te zien, maar dan andersom. “Een tijdje geleden vertelde ik jullie al dat ik op deze set iets heel leuks aan het doen was, en nu kan ik eindelijk vertellen met wie ik dat doe”, vertelde hij aan de camera. Hoe het duo zal klinken, komen we dus volgende week te weten.

Bekijk de aankondiging hier:

Meer
Lees meer...