Amy en Luca uit ‘K2 zoekt K3’ worden samen het gezicht van coverband De Bende

Dat K2 zoekt K3 een goede springplank is, is nu nogmaals bewezen. Twee ex-kandidaten, Amy en Luca, worden namelijk samen het nieuwe gezicht van de coverband De Bende. Daarmee zullen ze het land rondreizen om zowel jong als oud te entertainen met de grootste hits.

Amy Courtens (26) en Luca Diez (22) zijn de nieuwe zangers van de coverband De Bende. De twee deden eind vorig jaar allebei mee aan de wedstrijd K2 zoekt K3 en werden daar goeie vrienden. De nieuwe uitdaging zal hen langs veel plekken in Vlaanderen brengen, waar ze het beste van zichzelf zullen geven samen met vier muzikanten.

De Bende

De Bende heeft twee nieuwe frontzangers. Amy Courtens en Luca Diez zijn vanaf nu dé gezichten van de band. De Bende is een coverband voor jong en oud, waarbij heel wat grote hits de revue passeren. Van Stromae tot Adele en van Niels Destadsbader tot … K3.

Amy en Luca leerden elkaar kennen tijdens de opnames van de wedstrijd K2 zoekt K3 en werden daarna beste vrienden. De twee kunnen het duidelijk goed met elkaar vinden, want op TikTok maakte het duo al heel wat video’s samen. Zowel Amy als Luca hebben op de app een redelijk groot bereik met respectievelijk 70.000 en 76.000 volgers. Onlangs waren ze ook samen te zien in De Vuilste Jobs VIPS.

Luca en Amy

Naast K2 zoekt K3 zijn de twee natuurlijk ook al met andere dingen bezig geweest. Zo studeerde Luca af aan een theater- en musicalopleiding in Den Haag en bracht hij onder zijn eigen naam al een single uit met de naam Ik Wil Niet Zonder Jou. Amy heeft iets minder ervaring, maar heeft de smaak na K2 zoekt K3 helemaal te pakken en wil haar passie voor zingen maar al te graag aan een groter publiek laten zien.

Bekijk de aankondiging hier:

Meer
Lees meer...