‘K2 zoekt K3’-deelnemers Amy en Luca ruimen vuil appartement op in ‘De Vuilste Jobs VIPS’

De Vuilste Jobs van Vlaanderen is al even te zien bij VTM. Daarbij volgt de zender een aantal mensen met een opvallende job. Van ratten vangen tot het legen van beerputten, het is al allemaal de revue gepasseerd. Op VTM GO neemt het programma een andere wending, want in De Vuilste Jobs VIPS gaan bekende mensen mee aan de slag. Deze week zijn Amy en Luca uit K2 zoekt K3 aan de beurt.

Amy en Luca zijn vanaf nu te zien in een nieuwe aflevering van De Vuilste Jobs VIPS. Het duo werd bekend door hun deelname aan K2 zoekt K3, waar Amy de finale haalde en Luca in de halve finale strandde. De twee werden tijdens de opnames goeie vrienden en doen nu heel wat dingen samen. Eén van die dingen lijkt nu dus het opruimen van een vuil appartement te zijn, en dat is iets waar ze beiden even niet goed van worden.

Vies, vuil en vettig

In de VIPS-versie gaan bekende personen voor één keer mee op schok met mensen die “de vuilste jobs van Vlaanderen” uitvoeren. Zo ging acteur Andy Peelman al een zwaar vervuilde woning opkuisen, ging Guga Baul mee met de Oostendse vuilnisinspectie en kreeg ex-K3’tje Klaasje Meijer een spoedcursus leidingen ontstoppen.

Nu is het dus de beurt aan Amy en Luca, die allebei ver geraakten in K2 zoekt K3. Zij gaan een appartement leeghalen en schrikken van hoe vuil het daar ligt. Ze vinden er bergen afval, beschimmeld eten en zelfs uitwerpselen van katten. Het duo laat al snel merken hoe onaangenaam ze het vinden. “Dat stinkt hier. Jeetje. Wat is dit?”, klinkt het bij Amy. Ook Luca lijkt zo snel mogelijk rechtsomkeert te willen maken. “Dit is niet normaal. Dat kan toch niet. Ik vind het zo erg dat hier kinderen hebben gewoond.”

Bekijk hier een fragment uit De Vuilste Jobs VIPS:

De Vuilste Jobs VIPS is nu te zien op VTM GO.

Meer
Lees meer...